Fietscomputers

Op deze pagina vindt u ons gehele assortiment aan fietscomputers en displays, speciaal voor uw e-bike.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bosch display Kiox
  Bosch display Kiox
  215,00
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Bosch display Intuvia
  Bosch display Intuvia
  119,00
  Levertijd: 3-5 werkdagen
  Meer informatie »
 3. Bosch display Purion performance line
  Bosch display Purion performance line
  109,00
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Fietscomputer 

Fietscomputers kunnen eigenlijk niet meer ontbreken aan een elektrische fiets. Met een goede fiets computer wordt je fietstocht al gauw veel aangenamer en ook zeker interessanter. Met een basic display of simpele fietscomputer kun je al veel leuke data zien, bijvoorbeeld hoe snel je fietst en hoeveel kilometer je al hebt afgelegd. Daarnaast zijn er ook fietscomputers met ingebouwde navigatie. Fietscomputers worden op het stuur van de elektrische fiets gemonteerd, en zijn dus goed zichtbaar tijdens het fietsen. Op een fiets display is ook meestal te zien in welke ondersteuningsstand u rijdt, bijvoorbeeld de ‘Sport’ of ‘Eco’ stand.

 

Fietsnavigatie

De meeste standaard fietscomputers hebben geen ingebouwde GPS, maar een iets geavanceerdere fietscomputer kun je wel als fietsnavigatie gebruiken. Bij deze fietsnavigatie displays kun je niet alleen de snelheid of afstand zien, maar ook de route die je van plan bent te gaan fietsen. Net zoals bij een autonavigatie kun je je eindbestemming invoeren en kiezen via welke route je wilt fietsen. Tijdens je fietstocht zal de fietsnavigatie de route blijven aangeven. Dit is vooral handig voor e-bikers die ervan houden om lange fietstochten op weekend dagen te maken of fietsvakantie gangers. Zo kun je moeiteloos nieuwe routes ontdekken en optimaal van uw elektrische fiets genieten.

 

Elektrische fiets display

Sommige e-bikers vinden het fijner om hun mobiele telefoon te gebruiken voor hun navigatie. Als u dit doet is het wel handig om uw telefoon altijd goed op het stuur of frame van uw elektrische fiets te hebben gemonteerd. Kwalitatief hoge telefoon beschermhoesjes zijn ook erg handig wanneer u uw navigatie wilt gebruiken maar tegelijkertijd uw telefoon wilt beschermen tegen eventuele waterschade van regenbuien.

 

Fietscomputer gps

Fietscomputers met GPS zijn wel wat prijziger dan normale fietscomputers, maar ze zijn het zeker waard! Wanneer u ervan houdt om nieuwe fietsroutes vanaf de pedalen te ontdekken is het handig om altijd een goedwerkende navigatie bij te hebben. Zo voorkomt u dat u verdwaald raakt, en bent u het snelst op plaats van bestemming.  

 

Bosch fietscomputer

Een van de meest voorkomende fietscomputer merken is Bosch. Dit fietsmerk staat bekend om zowel zijn kwalitatief hoge fietsaccu’s als elektrische fiets elektronica. Gelukkig hoeft u niet persé een Bosch fietsaccu te hebben om gebruik te kunnen maken van de Bosch fietscomputers. Deze zijn ook compatibel met andere fiets(accu) merken.

 

Km teller fiets

Fietscomputers of displays worden ook wel kilometertellers voor de fiets genoemd. Het tellen van het aantal afgelegde km tijdens het fietsen is een van de meerdere functies van zo’n fietscomputer.