Telefoon accessoires

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Contec luxe telefoonhouder Rusty red
  Contec luxe telefoonhouder Rusty red
  49,95
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Contec luxe telefoonhouder Zandkleurig
  Contec luxe telefoonhouder Zandkleurig
  49,95
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Contec luxe telefoonhouder Zwart
  Contec luxe telefoonhouder Zwart
  49,95
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Telefoonhouder fiets accessoires 

Tegenwoordig gaat bijna niemand meer zonder mobiele telefoon de deur uit, en worden ze voor steeds meer dagelijkse activiteiten gebruikt zoals kaartlezen. Sinds we niet meer met een telefoon in onze handen mogen fietsen wordt het dan ook noodzakelijk om handige telefoonaccessoires voor op de elektrische fiets aan te schaffen. Wanneer uw mobiele telefoon in een houder is geplaatst mag u deze namelijk wél bedienen om bijvoorbeeld uw navigatie aan- of uit te zetten.  

 

Telefoonhoesje fiets  

Om uw mobiele telefoon zo goed mogelijk op te bergen, maar dat u uw scherm toch nog kunt zien hebben we speciale telefoonhoesjes voor op de fiets. Deze hoesjes worden op het stuur van uw e-bike gemonteerd, en zorgen ervoor dat u ook tijdens het fietsen uw mobiele navigatie of inkomende berichten kunt volgen. Onze telefoonhoesjes zijn gemaakt van waterdicht of waterafstotend materiaal, waardoor ze ook in de regen nog steeds hun functie kunnen behouden. 

 

Smartphone houder fiets 

Op je telefoon zitten meerdere apps waarmee je de snelheid kan meten hoe hard je fietst, een leuk idee met de smartphone houder fiets is dus om een van deze apps aan te zetten tijdens het fietsen. Zo zie je altijd hoe hard je fietst en hoe ver je hebt gefietst, dit geeft weer nieuwe uitdagingen aan je fietstochten!  

 

Universele telefoonhouder fiets 

Een universele telefoonhouder fiets is een hulpmiddel om de telefoon aan de fiets te verbinden. In een universele GSM houder fiets kunnen verschillende telefoons worden geplaatst. Dit wordt mogelijk doordat óf de houder verstelbaar is óf het hoesje is groot genoeg voor alle varianten. Met de Universele telefoonhouder fiets is niet alleen mogelijk om je telefoon veilig te gebruiken en op te bergen tijdens het fietsen, er zit nog extra bergruimte om overige spulletjes mee te kunnen nemen. Deze fiets telefoonhouder kun je altijd gemakkelijk loskoppelen van de fiets en meenemen als draagtasje, zo heb je altijd je telefoon en bijvoorbeeld sleutels bij de hand in een klein en handig tasje.  

 

Fietshouder telefoon touchscreen 

De fiets telefoonhouder beschikt over een beschermend aanraakscherm waarmee je altijd je navigatie kunt instellen of aanpassen. De houder telefoon fiets is dus al met al een erg geschikte uitbreiding aan je fiets. Met de designs van ConTec ziet de mobielhouder fiets er ook nog eens strak en stijlvol uit. Het touchscreen is waterdicht waardoor de telefoon altijd beschermd is tegen het weer.  

 

Telefoon fietshouder 

Een telefoonhouder fiets is een erg fijn hulpmiddel voor bijvoorbeeld op de elektrische fiets. Elektrische fietsen zijn zware objecten die niet voor iedereen even gemakkelijk in evenwicht worden gehouden. In stilstand is dit soms extra vervelend omdat de zware fiets ook weer op weg moet komen. Met een telefoonhouder elektrische fiets hoeft u niet meer af te stappen wanneer de navigatie aan of uit moet worden gezet, en wanneer u bijvoorbeeld gebeld wordt. Met de telefoonhouder fiets wordt het mogelijk om hands-free te bellen terwijl u op de fiets zit. Het opnemen van de telefoon gaat gemakkelijk door de touchscreen vriendelijke beschermhoes.