Ansmann 24V 11.6Ah vervangende fietsaccu

€ 328,00
Niet op voorraad
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.AN.004
Merk accuAnsmann
Typecompatible
Plaatsingbagagedrager
Voltage24V
Capaciteit11.6Ah
Vermogen240Wh
Technologieli-ion
Afmetingen32 x 14,8 x 5,5 (LxBxH in cm)
Kleurzwart
EAN Code4260360830761
Garantie2 jaar fabrieksgarantie

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Algemeen

Deze vervangende accu Ansmann 24V 12Ah is een goede accu ter vervanging van de 24V accu’s van Ansmann of PortaPower. Deze accu zit vaak gekoppeld aan de motor van PortaPower, Ansmann of Bafang.

Let op: het gaat hier om een vervangende accu voor Ansmann met 24V. Deze accu dient niet ter vervanging voor 36V accu’s!


Kenmerken

Deze vervangende accu Ansmann 24V 12Ah heeft de typische Ansmann look qua design. Rechthoekig waarbij een stuk van de accu over wat meer breedte beschikt. Daarnaast is de accu zwart van kleur en hoort deze in bij de bagagedrager in het systeem te worden geklikt. Deze vervangende accu Ansmann 24V 12Ah is uitgevoerd met krachtige top batterijcellen van Panasonic. Hierdoor is deze vervangende accu met recht van topkwaliteit te noemen. Daarnaast gaat het bij deze accu om plug & play. Laden, in het systeem klikken en vervolgens lekker fietsen.  


Capaciteit

De capaciteit van deze vervangende accu Ansmann 24V is 12Ah. Dit is ook in de naam van dit product aangegeven. Daarmee beschikt deze vervangende accu veelal over een hogere capaciteit (Ah) dan originele producten. Dat is mooi meegenomen. Hoe hoger de capaciteit (Ah) des te hoger de gemiddelde actieradius is die behaald kan worden.


Toepassing

De vervangende accu Ansmann 24V 12Ah is toegepast in verschillende type fietsen van verschillende merken. Het gaat hier onder andere om: MiFa, Kalkhoff Groove, Victoria Cassario, Montana CTB Blue City, Kettler, Zündapp, PortaPower, Ansmann FM 2.0, Ansmann HR, Ansmann F11, Cyco, BBF, Bergsieger, Zephyr, VanRaam, Pfau-Tec, Böttcher, AVE en veel meer.


- Inklappen

Zakelijke offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een groter aantal producten en wenst u een offerte op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Vraag offerte aan »

Productreviews
Ansmann 24V 11.6Ah vervangende fietsaccu
Ansmann 24V 11.6Ah vervangende fietsaccu
Uw beoordeling