Kan ik mijn oude accu bij jullie inleveren?
We adviseren u om uw oude fietsaccu bij een recycle-punt bij u in de buurt in te leveren. Deze recyle-punten streven namelijk naar het maximaal hergebruiken van de producten en grondstoffen. Ook zorgen ze voor een veilige en verantwoorde verwerking van de accu's volgens nationale en europese wet- en regelgeving.
Kan ik mijn accu bij jullie laten reviseren?
Wij verlenen geen service voor het reviseren van accu’s. We raden het reviseren van de capaciteit van uw fietsaccu af gezien dit bijkomende risico’s met zich meebrengt en daarom meestal binnen twee jaar weer problemen oplevert.
Kan ik mijn producten bij jullie laten repareren?
U kunt momenteel niet uw defecte producten bij ons laten repareren. Wij zijn hard bezig met het opzetten van een reparatieservice op dit moment. Als uw product onder de garantie valt kunt u deze retour sturen en komt u in aanmerking voor uw garantieafhandeling.
Kan ik de elektrische capaciteit van mijn accu bij jullie laten testen?
Bent u benieuwd naar de prestatie van uw fietsaccu of bent u onzeker van de huidige staat van uw fietsaccu? Dan kunnen wij voor u onderzoeken of er interne problemen zijn in uw fietsaccu en testen we de huidige capaciteit. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

 

Klik hier om ons te mailen

Chat met E-bikeaccu.nl

Direct antwoord op uw vraag.

10:00 - 11:00 uur

14:00 - 15:00 uur

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

10:00 - 11:00

14:00 - 15:00

Bel ons op +31 850003741