Retourneren

U heeft een wettelijk herroepingsrecht van 14 dagen. Wij verlengen deze periode tot 30 dagen na ontvangt van de bestelling. Dat betekend dus dat u 30 dagen na ontvangt de tijd heeft om uw bestelling te retourneren in originele staat. U kunt een retouraanvraag doen via onderstaande link of door contact op te nemen met de klantenservice

Retouraanvraag indienen

Nadat u een retouraanvraag heeft gedaan ontvangen wij de aanvraag in ons retourportaal. Hier kunnen we uw aanvraag goed- of afkeuren. Zodra de aanvraag goed is gekeurd en wij het retour in goede orde hebben ontvangen en gecontroleerd wordt het betaalde bedrag terug gestort op de rekening waamee u heeft betaald. Het kan een aantal dagen duren voor het bedrag terug staat op de rekening.

Doet u een zakelijke bestelling, (business to business) dan geld een bedenktijd van 2 dagen na ontvangst. Binnen dit termijn heeft u de tijd om uw bestelling te controleren en om te kijken of uw bestelling in orde is. 

Meer informatie over onze retour voorwaarden kunt u lezen in onze algemene voorwaarden onder artikel 6. 

 

Garantie

Vanzelfsprekend zit er garantie op de producten die wij verkopen! De garantietermijn wordt gecommuniceerd op de productpagina bij het gewenste product. De standaard garantie op fietsaccu's en accessoires bedraagd 2 jaar en op laders 1 jaar.

Dien een retouraanvraag in en wij zullen dan bepalen of u voldoet aan de garantievoorwaarden die ook vermeld staan in onze algemene voorwaarden onder artikel 10.