Stella Accu Type 2 36V 11Ah vervangende fietsaccu

Stella Accu Type 2 36V 11Ah vervangende fietsaccu

329,00 269,00
Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
    • Scherpste all-in prijs op alle fietsaccu's!
    • Snelle levering! en Gratis verzending vanaf €100,-
    • 2 jaar garantie op fietsaccu's en 1 jaar op laders!
    • Klanten beoordelen ons met een 4.8 uit 5
    • 30 dagen retourneren
Stella Accu Type 2 36V 11Ah vervangende fietsaccu

Stella Accu Type 2 36V 11Ah vervangende fietsaccu

269.00
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.ST.001
Voltage36V
Capaciteit11Ah
Vermogen396Wh
Merk fietsaccuStella
Typecompatibel
Plaatsingbagagedrager
Technologieli-ion
Kleurzwart
EAN Code8720769920129
Garantie2 jaar fabrieksgarantie
afmetingen34 x 6 x 15,7 mm (LxBxH in cm)

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Stella Accu Type 2 36V 11Ah vervangende fietsaccu 

Deze Stella Accu Type 2 betreft een vervangende fietsaccu voor de originele Stella Type 2 accu. Dat wil zeggen dat deze accu niet origineel van Stella is. Dit doet echter niet onder aan de hoge kwaliteit en goede prijs-kwaliteit-verhouding waarover deze vervangende accu beschikt. Daarnaast is het ook nog belangrijk om te weten dat deze vervangende Stella Type 2 accu's in verschillende capaciteiten beschikbaar zijn. Van alle Stella Type 2 vervangende accu's is de 11Ah fietsaccu de variant met de kleinste capaciteit. Dankzij deze lagere capaciteit is de accu erg gunstig geprijsd ten opzichte van de Stella Type 2 accu 14.5Ah en de Stella Type 2 accu 17.5 ah. De 11Ah Stella Type 2 fiets accu is simpelweg een hoge kwaliteit e-bike accu die voor veel Stella elektrische fietsen de juiste vervanger is.

Het is hierbij wel belangrijk om er zeker van te zijn dat de Stella accu compatibel is met uw elektrische fiets. Indien deze fietsaccu compatibel is met uw fiets, dan dient de accu als uitstekende vervanger voor uw huidige elektrische fietsaccu. U kunt overigens onderaan deze productomschrijving vinden voor welke Stella e-bikes deze vervangende fietsaccu geschikt is, deze staan onder het kopje ''Compatibiliteit'' weergegeven. Tenslote is deze fietsaccu erg gebruiksvriendelijk. De Stella type 2 accu 11Ah is namelijk erg gemakkelijk op uw fiets te monteren en Dankzij de Plug & Play is het slechts een kwestie van opladen, bevestigen en genieten van uw welverdiende fietstocht. Door de uiterst stille motor in het voorwiel waar alle Stella elektrische fietsen over beschikken, kunt u optimaal genieten van fietsritten. De bijbehorende sleutels voor het product worden uiteraard meegeleverd.

LET OP: het aanschaffen van een nieuwe acculader kan in sommige gevallen noodzakelijk zijn voor de Stella type 2 accu 11Ah. Het laden van de vervangende Stella e-bike accu wordt namelijk gedaan middels een andere lader dan het origineel. De desbetreffende acculader kunt u vinden door hier te klikken. 

 

Stella Accu Type 2 11Ah Kenmerken

Mede dankzij het mooie ontwerp van de fiets accu die voornamelijk een zwarte kleur heeft, past hij perfect bij uw e-bike en gaat hij vlekkeloos op in het design van uw fiets. Oorspronkelijk is deze fietsaccu met een zilveren kleur gelanceerd. Het kan dus zijn dat op uw huidige e-bike een zilverkleurige fietsaccu bevestigd zit. Zowel de originele als de vervangende accu beschikken over een uiterst sterke bouwvorm. Kwaliteit staat in dit geval op nummer één. Daarnaast beschikt de Stella accu Type 2 11Ah ook nog over de extreem krachtige batterijcellen van Samsung waarmee de gehele battery pack is samengesteld. Dit betekent dat naast de stevige bouwvorm de kwaliteit ook nog eens wordt versterkt door deze zuinige, maar toch sterke batterijcellen. Zoals eerder vermeld speelt de Plug & Play een grote rol als het gaat om gebruiksvriendelijkheid. Technische kennis is geen vereiste bij het bevestigen van deze fietsbatterij! Dit maakt het totaalplaatje van het product een fantastische vervanger voor uw huidige Stella fiets accu. Echter zouden wij u alsnog aanraden om de accu eerst volledig op te laden voordat u gebruik maakt van de fietsaccu. Dit komt namelijk ten goede aan de levensduur van de e-bike accu. Hierover kunt u meer vinden in onze blog die u vertelt hoe u de levensduur van uw fietsaccu kunt verbeteren.

+ Lees meer

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741