Accutassen

Hier vindt u ons assortiment aan verschillende soorten accutassen. Accutassen bieden goede bescherming voor uw fietsaccu wanneer deze van uw elektrische fiets is losgekoppeld. We hebben accutassen voor zowel frame-, als bagagedrageraccu's.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Contec accutas - bagagedrager accu
  Contec accutas - bagagedrager accu
  29,95
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Contec accutas - frame accu
  Contec accutas - frame accu
  29,95
  Nu voor 23:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accutas 

Wist u dat de accu het meest kwetsbare onderdeel van uw elektrishe fiets is? Zonder fietsaccu heeft u vrij weinig aan uw dure elektrische fiets, en daarom is het van uiterste belang om goed voor uw fietsaccu te zorgen. Nou kan een accu van hoge kwaliteit heus wel tegen een klein stootje, maar het vaak in en uitnemen van de accu, meedragen of vervoeren op reis kan toch wel voor wat beschadiging zorgen. Ook kunnen fietsaccu’s niet goed tegen extreme temperaturen, en moeten accu’s daarom altijd op een koele plek uit de zon worden bewaard. Het liefst op kamertemperatuur. 

 

Het aanschaffen van een tas voor uw accu is een van de beste manieren waarop u de levensduur van uw accu kunt verlengen. Een accutas zorgt er namelijk voor dat de temperatuur van de accu stabiel blijft wanneer deze is opgeborgen. Als u op vakantie uw accu in de caravan of camper opbergt kan deze mogelijk wat schade oplopen tijdens het rijden of wanneer het buiten erg warm is. Met een accutas voorkomt u mogelijke temperatuur- of vochtschade aan uw kostbare accu. Ook biedt een accutas bescherming tegen enige schade tijdens het vervoeren van de accu, bijvoorbeeld wanneer u uw accu veel van plek naar plek moet dragen. 

 

Accu tas fiets 

Con-Tec is een van de meest bekende en kwalitatief hoge fietsaccessoire merken. Zij hebben verschillende soorten accutassen die ervoor zorgen dat uw accu goed beschermd wordt wanneer deze van uw e-bike is losgekoppeld. De waterdichte accutassen zijn perfect geschikt voor het vervoeren en opbergen van verwijderde e-bike accu’s. Bijvoorbeeld wanneer u bij iemand op bezoek gaat of tijdens een lunchpauze van een langere fietstocht wilt u graag dat uw accu goed beschermd is. 

 

Er zijn accutassen voor beide frame- en bagagedrageraccu’s.