Shimano laders

Shimano

Bent u op zoek naar een oplader accu elektrische fiets voor uw Shimano fietsaccu? Op deze pagina e-bikeaccu.nl vindt u precies waar u naar zoekt. Wilt u graag nog wat meer informatie over de Shimano oplader elektrische fiets? Lees dan vooral verder onderaan de pagina!

 1. Shimano SM-BTE60 adapter voor lader
  Shimano SM-BTE60 adapter voor lader
  69,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Shimano Steps Oplader 1.8A
  Shimano Steps Oplader 1.8A
  69,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Oplader elektrische fiets Shimano  

Heeft u een Shimano fietsaccu en heeft u een nieuwe oplader nodig? Dan kunt u het beste kiezen voor een bijbehorende oplader. Bij ons heeft u de keuze uit een aantal verschillende opladers accu elektrische fiets. Ook hebben we een geschikte adapter voor een lader. De opladers die wij aanbieden zijn Shimano steps oplader s. We hebben hier een standaard oplader van een een Shimano snellader. De Shimano Steps BT-E6000 & BT-E8000 snellader 42V 4A laadt op met een snelheid van 4 ampère per uur (4A). Dus voor het opladen van een Shimano accu van 12Ah doet deze lader er 3 uur over om volledig op te laden. Terwijl de Shimano Steps BT-E6000 & BT-E8000 oplader 36V 1.8A er dus dubbel zolang over doet want die laat op met een snelheid van 1,8 ampère per uur (1.8A). 

 

Oplader fietsaccu voltage  

Opladers van elektrische fietsaccu’s kunnen verschillende hoeveelheden voltage hebben. Voltage wordt meestal aangegeven als ‘V’ en dit is duidelijk aangegeven in de productomschrijvingen van oplader elektrische fiets. Het voltage van een oplader fietsaccu moet altijd hoger zijn dan het voltage van de accu. Een oplader fietsaccu met 42V is dus geschikt voor een fietsaccu van 36V.  

 

Elektrische fiets oplader Ampère  

De capaciteit van een fietsaccu wordt ook in amperage uitgedrukt. Ook in de fietsaccu opladers zit verschil in de ampère capaciteiten. Een oplader fietsaccu met een hoger amperage laadt uw fietsaccu sneller op. Let op! Een heel hoog amperage kan schadelijk zijn voor uw kostbare fietsaccu. Dus pak een oplader met een niet al te hoog ampère voor uw fietsaccu.  

Meer te weten komen over de betekenis van voltage en ampère? Lees deze handige blog over de belangrijkste fietsaccu termen!  

 

Heeft u nog meer vragen over de Shimano oplader? Neem dan vooral contact op met onze klantenservice, zij helpen u met alle liefde verder!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741