Gazelle accu

Gazelle elektrische fiets accu's origineel en compatibel

Nieuwe Gazelle accu kopen? Hieronder vindt u alle originele Gazelle accu ’s van e-bikeaccu.nl. De verschillende Gazelle accu ’s zijn per uitvoering vaak ook nog verkrijgbaar met verschillende capaciteiten. Een voorbeeld hiervan is de Gazelle Impulse fietsaccu die zowel verkrijgbaar is als Gazelle accu Zilver (Impulse), Gazelle Impulse Goud en Gazelle impulse platina.

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gazelle Innergy Gold Compatible 36V 13Ah + gratis lader
  Gazelle Innergy Gold Compatible 36V 13Ah + gratis lader
  379,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Gazelle Impulse Goud 36V 11.4Ah fietsaccu
  Gazelle Impulse Goud 36V 11.4Ah fietsaccu
  369,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Gazelle Innergy accu 36V 11.4Ah E-bike Vision
  Gazelle Innergy accu 36V 11.4Ah E-bike Vision
  399,00 389,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  Buitenkansje: Bosch powerpack 300 36V 10Ah e-bike vision frame
  339,00 289,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

Gazelle accu opladen

Houdt u van lange afstanden fietsen? Of fietst u liever kortere ritjes? De Gazelle accu van uw e-bike bepaalt de afstanden die u af kunt leggen met uw fiets. Er zijn verschillende types Gazelle accu’s op de markt, we bespreken met u de belangrijkste. Wanneer u uw Gazelle accu in ontvangst heeft genomen raden wij het aan om deze voor het eerste gebruik een keer volledig op te laden. Bovendien is het verstandig om uw Gazelle fietsaccu nooit te ‘diep ontladen’, dit wil zeggen dat u de accu helemaal leeg ‘fietst’/maakt. Het is aan te raden om uw fietsaccu Gazelle ongeveer op te laden als uw accu nog 20 tot 30% vol is. Het opladen van de Gazelle accu voor uw elektrische fiets kan met uw originele Gazelle acculader, deze kunt u op de Gazelle lader pagina ook aanschaffen.

 

Gazelle fietsaccu kopen

Wilt u een gazelle accu kopen? Dan is het goed om te kijken welke fietsaccu u nodig heeft. De Gazelle accu is verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een DeNiCd accu. Deze accu is vrij zwaar en groot en is alleen verkrijgbaar voor fietsen die tweedehands zijn. Standaard in Europa is momenteel de NiMH accu. Dit staat voor nikkel metaal hybride. Deze accu is in vergelijking met andere accu’s relatief goedkoop. Wel heeft deze Gazelle accu een zelf ontlading die hoger is en een levensduur die korter is dan die van een Li-ion accu. Het kopen van een Gazelle fietsaccu kan een verstandige keuze zijn als u niet meer tevreden bent over de actieradius die u kunt afleggen met uw huidige e-bike accu. Naast het kopen van een gloednieuwe Gazelle accu kunt u er ook voor kiezen om uw accu te laten reviseren (als dit nog mogelijk is met uw fietsaccu), dit brengt wel risico’s met zich mee.

 

Gazelle Innergy accu

De Gazelle innergy accu is van het type Li-ion en is daarmee compact en heel erg licht. Naast een lage zelfontlading heeft deze fietsaccu ook een lange levensduur. Gazelle kiest altijd voor de beste kwaliteit accu ‘s, zo ook bij de Gazelle innergy accu. De prijs ligt wel iets hoger dan die van een NiMh batterij, maar deze gaat dan ook een stuk langer mee. Tenslotte kunt u nog kiezen voor een LiPo accu. Deze accu’s laden snel op, zijn klein en compact en de ontlading zelf is laag. Het enige nadeel is dat een Li-ion accu heel erg duur is. Ondanks de dure prijs van een Li-ion accu zorgen we ervoor om bij e-bikeaccu.nl de scherpste prijs aan te bieden voor de Gazelle Innergy fietsaccu’s. 

 

Gazelle Innergy accu resetten of Gazelle accu resetten

Een Gazelle Innergy accu resetten kunt u gemakkelijk zelf doen. Het Gazelle accu resetten gaat als volgt in zijn werk: op de achterzijde van uw Gazelle accu zit een reset-knopje, dit reset-knopje dient u enkele seconde ingedrukt te houden totdat er een lampje begint te knipperen. Bij de Gazelle Innergy accu (resetten) zit de Gazelle Innergy accu reset knop meestal in het achterlicht/reflector van de fietsaccu verwerkt. Als u de Gazelle accu op de juiste manier heeft gereset gaat het display van uw e-bike weer aan. Bij e-bikeaccu.nl raden we het aan om na het resetten van uw Gazelle fietsaccu de accu een keer volledig op te laden, voordat u deze weer gebruikt voor een fietstocht.

 

Accu elektrische fiets gazelle – brons, zilver, goud of platina

De actieradius van de accu elektrische fiets van Gazelle geeft aan welke afstanden u op uw e-bike af kunt leggen zonder dat u de accu ondertussen op hoeft te laden. Dit is afhankelijk van de combinatie motor en accu. Alle Gazelle motoren voor de elektrische fiets zijn te combineren met een accu van het type brons, zilver, goud en platina. De Gazelle accu van uw elektrische fiets kan op twee verschillende plekken zitten. De plaats van de motor en de accu samen bepalen het zwaartepunt van uw e-bike. De accu kan op uw frame zitten of op uw bagagedrager. Samen zorgen de motor en de accu ervoor dat uw e-bike ongeveer 6 kilo zwaarder is dan een gewone fiets.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741