Fietsaccu opladers

Welke oplader heeft u nodig voor de accu van uw elektrische fiets? In onze webshop hebben we een groot en divers assortiment van fiets-acculaders. Een goede acculader is een noodzaak voor elke fietsaccu. Twijfelt u over welke batterijlader u nodig heeft? Neem dan contact op met onze Klantenservice!

Producten 1-12 van 104

Van hoog naar laag sorteren
 1. TranzX 36V 4A snellader
  TranzX 36V 4A snellader
  118,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. TranzX 29.4 2A AA504004770 lader fietsaccu
  Waardering:
  100%
  (1)
  TranzX 29.4 2A AA504004770 lader fietsaccu
  79,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Universele lader fietsaccu 48V 2A (2-polig)
  Waardering:
  100%
  (1)
  Universele lader fietsaccu 48V 2A (2-polig)
  59,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Flyer FIT Standaard Lader 36V
  Flyer FIT Standaard Lader 36V
  192,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 5. Brinckers Snellader 36V 3A 3-pins
  Brinckers Snellader 36V 3A 3-pins
  79,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 6. E-Bike Vision Panasonic Next Generation Adapter
  E-Bike Vision Panasonic Next Generation Adapter
  46,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 7. Qwic Premium Snellader 42V 4A
  Qwic Premium Snellader 42V 4A
  149,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 8. Cortina lader voor Cortina Ecomo 29.4V 5A (3-polig XLR)
  Cortina lader voor Cortina Ecomo 29.4V 5A (3-polig XLR)
  89,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 9. E-bike Vison acculader 6A 42V 4-polig
  E-bike Vison acculader 6A 42V 4-polig
  179,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 10. Stella Accu Type 3 Compatibel Oplader 42V 2A
  Stella Accu Type 3 Compatibel Oplader 42V 2A
  59,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

Een uitgebreid aanbod aan acculaders 

Binnen het aanbod fiets acculader hebt u de keuze uit verschillende soorten acculaders. Deze kunt in onze fietsaccuwinkel makkelijk met elkaar vergelijken. Een elektrische fiets lader kopen doet u niet zomaar. Het is slim als u een reserve-exemplaar achter de hand heeft. Bijvoorbeeld als u een oplader elektrische fiets nodig hebt als uw huidige niet meer werkt. U kunt in onze shop handige filters instellen waarmee u de producten kunt sorteren op prijs, maar ook op merk en soort.  Zo kunt u snel en verantwoord een fietsaccu oplader kopen. Daarnaast is er onderscheid tussen originele en universele oplader elektrische fiets. Houd er altijd rekening mee dat u kiest voor de juiste soort om schade aan je accu en e-bike te voorkomen. Vergelijk de verschillende laders eenvoudig in onze fietsaccuwinkel, zodat u zorgeloos de weg op kunt gaan met de elektrische fiets. 

  

Oplader elektrische fiets, voltages en ampères.  

De grote hoeveelheid en verscheidenheid aan acculaders kan verwarrend zijn. Er zijn meerdere soorten voltages en daarnaast nog verschillende ampères. Voor een fietsaccu van 36V is een acculader van 42V nodig. Voor een fietsaccu van 24V is een 29.4V fiets oplader nodig. Het amperage kan op een andere manier afwijken per lader, de standaard elektrische fiets oplader heeft een amperage tussen de 1.5A en 3A. Hoe hoger het amperage des te sneller de accu oplaadt. Een lader binnen deze standaard amperages is niet schadelijk voor uw accu, als uw huidige elektrische fiets oplader een amperage heeft van 2A dan kunt u zonder accuschade kiezen voor een lader elektrische fiets van 3A. Een lader met meer dan 4A wordt een snellader genoemd, door het vele hogere amperage laad een snellader veel sneller op dan een reguliere elektrische fiets oplader. Er wordt geadviseerd om voor dagelijks gebruik een reguliere oplader fietsaccu te gebruiken en bij speciale gevallen een snellader. Bij overmatig vaak gebruik kan een snellader de accu aantasten waardoor de actieradius lager uitvalt, bij normaal gebruik is een snellader een ideale toevoegen voor uw elektrische fiets.  

Hoe kan ik mijn fiets accu het beste opladen?

Omdat fiets accu's erg kwetsbaar zijn en een zorgvuldige omgang vereisen moet de gebruiker bij het opladen er voor zorgen dat de accu op een stabiele ondergrond wordt geplaatst. Ook is het nodig dat de fiets accu wordt opgeladen met de bijpassende oplader. Twijfelt u over welke oplader er bij uw fiets accu past? Neem dan gerust contact op met onze Klantenservice! Zorg dat bij de fiets accu opladen, de e-bike accu volledig wordt opgeladen. 

Het opladen lijkt makkelijk met deze simpele stappen. Tòch komt het heel vaak voor dat de fietsaccu's niet goed worden opgeladen. Op onze blog over de antwoorden op uw vragen over het opladen va uw fietsaccu geven wij graag meer tips over het opladen van uw fiets accu. Hier krijgt u antwoorden op de vragen: "Wanneer moet ik mijn e-bike opladen?", "Hoelang duurt het opladen van mijn elektrische fiets?", "Wat is de juiste oplader van mijn E-bike accu?" en veel meer!

 

Verschillende e-bike opladers 

U hebt niet één soort oplader voor de e-bike. Het kiezen voor een fiets acculader doet u door de opladers goed met elkaar te vergelijken. Dit is nodig, omdat het gevaarlijk kan zijn als u voor de verkeerde kiest. Zo kan een verkeerde e-bike oplader ervoor zorgen dat u niet optimaal kunt genieten van de e-bike. Daarnaast kan het gaan voor een verkeerde acculader zelfs voor gevaarlijke situaties, waarbij de accu te maken krijgt met overspanning waardoor deze zelfs kan ontploffen. Houd rekening mee met de voltage van de acculader zodat deze goed overeenkomt met dat van de accu. Daarnaast is ook de ampère een belangrijk factor waarop gelet dient te worden. Tot slot dient u ook de stekkers met elkaar te vergelijken, want als een e-bike oplader niet goed past, dan zal dit alleen maar schadelijk zijn voor de accu zelf. 

  

Een vervangende oplader elektrische fiets kopen 

Het fietsen op een elektrische fiets kent vele voordelen. U bent sneller onderweg en daarnaast heeft u te maken met veel minder weerstand tijdens het fietsen. Dit heeft er allemaal mee te maken omdat een elektrische fiets wordt aangedreven door middel van een fiets accu. En net zoals ook een accu van uw mobiele telefoon moet worden opgeladen of de accu van de auto, dient ook de accu van de elektrische fiets te worden opgeladen. Daar hebt u dus een oplader elektrische fiets voor nodig. Is uw oplader elektrische fiets kapot? Dan kunt u ervoor kiezen om exact dezelfde acculader elektrische fiets te kopen óf u kunt ervoor kiezen om een vervangende fietsaccu lader te kopen. Hoewel het kopen van exact dezelfde lader erg gemakkelijk is heeft het kopen van een vervangende universele oplader elektrische fiets 36V ook meerdere voordelen. Voor hetzelfde geld als de originele oplader wordt het mogelijk om een oplader accu fiets aan te schaffen met een hoger amperage waardoor de accu sneller oplaadt. Bij het kiezen van een vervangende acculader fiets is het belangrijk om goed te kijken welke accu compatibel is voor uw elektrische fiets.  

  

Heeft u moeite met het vinden van de juiste fietsaccu oplader? Onze klantenservice helpt u graag bij het vinden van de juiste acculader voor uw elektrische fiets klantenservice. 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741