Fietsaccu opladers

Welke oplader heeft u nodig voor de accu van uw elektrische fiets? In onze webshop hebben we een groot en divers assortiment van fiets-acculaders. Een goede acculader is een noodzaak voor elke fietsaccu.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Panasonic 26V snellader 4A voor Derby Cycle / BMZ accu
  Panasonic 26V snellader 4A voor Derby Cycle /...

  Art nr: EBBE.PA.302

  € 104,00
  Levertijd: In het weekend voor zondag 23:00 uur besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verschillende e-bike opladers

U hebt niet één soort oplader voor de e-bike. Het kiezen voor een fiets acculader doet u door de opladers goed met elkaar te vergelijken. Dit is nodig, omdat het gevaarlijk kan zijn als u voor de verkeerde kiest. Zo kan een verkeerde e-bike oplader er voor zorgen dat u niet optimaal kunt genieten van de e-bike. Daarnaast kan het gaan voor een verkeerde acculader zelfs voor gevaarlijke situaties, waarbij de accu te maken krijgt met overspanning waardoor deze zelfs kan ontploffen. Houd rekening mee met de voltage van de acculader zodat deze goed overeenkomt met dat van de accu. Daarnaast is ook de ampère een belangrijk factor waarop gelet dient te worden. Tot slot dient u ook de stekkers met elkaar te vergelijken, want als een e-bike oplader niet goed past, dan zal dit alleen maar schadelijk zijn voor de accu zelf.

 

Een uitgebreid aanbod aan acculaders

Binnen het aanbod fiets acculader hebt u de keuze uit verschillende soorten acculaders. Deze kunt in onze fietsaccuwinkel makkelijk met elkaar vergelijken. Een elektrische fiets lader kopen doet u niet zomaar. Het is slim als u een reserve-exemplaar achter de hand heeft. Bijvoorbeeld als u een oplader elektrische fiets nodig hebt als uw huidige niet meer werkt. U kunt in onze shop handige filters instellen waarmee u de producten kunt sorteren op prijs, maar ook op merk en soort.  Zo kunt u snel en verantwoord een fietsaccu oplader kopen. Daarnaast is er onderscheid tussen originele en universele acculader elektrische fiets. Houd er altijd rekening mee dat u kiest voor de juiste soort om schade aan je accu en e-bike te voorkomen. Vergelijk de verschillende laders eenvoudig in onze fietsaccuwinkel, zodat u zorgeloos de weg op kunt gaan met de elektrische fiets.

 

Een vervangende oplader elektrische fiets kopen

Het fietsen op een elektrische fiets kent vele voordelen. U bent sneller onderweg en daarnaast heeft u te maken met veel minder weerstand tijdens het fietsen. Dit heeft er allemaal mee te maken omdat een elektrische fiets wordt aangedreven door middel van een fiets accu. En net zoals ook een accu van uw mobiele telefoon moet worden opgeladen of de accu van de auto, dient ook de accu van de elektrische fiets te worden opgeladen. Daar hebt u dus een oplader elektrische fiets voor nodig. 

 

Heeft u moeite met het vinden van de juiste fietsaccu oplader? Neem dan contact op met onze klantenservice