Flyer fietsaccu's

Bekijk de Flyer e-bike accu's en ontdek welke Flyer accu de juiste is voor uw e-bike!

De Flyer e-bikes modellen maken gebruik van verschillende accu's van Bosch, Panasonic of Flyer SIB accu's (Smart Intergrated Battery). Niet elke accu past op elk e-bike model van Flyer. De Flyer accu 26V is de meest voorkomende fiets accu. Flyer zelf heeft eigen Smart Intergrated Battery's van verschillende capaciteiten die u eenvoudig kan plaatsten in het frame. De Flyer e-bike modellen: Flyer upstreet 5 7.03 en de Flyer Upstreet 5 7.20 HS D1 maken gebruik van de Flyer accu SIB 630Wh en 750Wh. Deze Flyer fiets accu's kunt u hieronder vinden.

 1. Flyer STB 750 20.1 Ah accu
  Flyer STB 750 20.1 Ah accu
  1.299,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Flyer accu FIB 630 36V 16.75Ah
  Flyer accu FIB 630 36V 16.75Ah
  649,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Flyer accu SIB 2.0 36V 20.1Ah
  Flyer accu SIB 2.0 36V 20.1Ah
  1.099,00 979,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Heb ik de Panasonic fietsaccu, de Bosch Powerpack of de Bosch PowerTube nodig?

Door te kijken welk aandrijfsysteem u op uw elektrische fiets heeft en waar uw fietsaccu zich bevindt op uw e-bike, kunt u erachter komen welke accu u nodig heeft. De flyer fietsaccu's komen namelijk op 3 verschillende plaatsen voor op de elektrische fiets. Bij plaatsing op het frame heeft u de Panasonic fiets accu nodig. Op de bagagedrage moet u de Bosch PowerPack gebruiken en bij plaatsing in het frame is de Bosch PowerTube nodig. Meer informatie over deze fietsaccu's en waar u ze kunt vinden staat onderaan deze pagina beschreven.

 

Accu Flyer fiets 

Het Zwitserse merk Flyer is in de afgelopen jaren een grote speler geworden binnen de e-bike wereld in Europa. Het bedrijf verschaft degelijke fietsen die vaak jaren mee gaan en bekend staan om hun hoge kwaliteit. Kenmerkend aan de hoge kwaliteit e-bikes, zijn de sterke Flyer fiets accu’s en hun capaciteit. Door de jaren heen zijn er verschillende hoogwaardige aandrijfsystemen geplaatst op de Flyer e-bikes. De meest bekende is het Panasonic aandrijfsysteem met de 26V Flyer accu. Deze Panasonic 26V accu ziet u onder andere op de Flyer T8, Flyer T5 en vele andere Flyer e-bikes. De 26V Flyer accu van Panasonic is geplaatst bij de zitbuis van de Flyer fiets. Naast de bekende Flyer accu van Panasonic zie je op de nieuwere modellen het aandrijfsysteem van Bosch zitten. 

 

Panasonic 26V 23Ah accu Flyer

Flyer e-bike accu’s zijn dus in verschillende merken verkrijgbaar. De Panasonic 26V 23Ah fietsaccu is een echte uitblinker. Met een vermogen van bijna 600Wh heeft deze Flyer accu een zeer aangename actieradius. Daarnaast heeft deze fietsaccu zijn succes mede te danken aan het plug-and-play systeem. Mocht u nog niet bekend zijn met dit begrip, een plug-and-play integratie zorgt ervoor dat u de Flyer fiets accu enkel hoeft op te laden en op een eenvoudige manier in uw e-bike klikt. Daarna bent u weer in de mogelijkheid om van uw fiets te genieten. Naast de kracht en de capaciteit van de Panasonic fietsaccu, speelt het prijskaartje vanzelfsprekend een belangrijke rol. Hier doet de fietsaccuwinkel e-bikeaccu.nl u wederom niet tekort, wij bieden de scherpste all-in prijs op alle fiets accu ’s!

 

Plaatsingen Flyer accu elektrische fiets

Belangrijk om te benadrukken is dat er 3 verschillende typen Flyer accu’s zijn. Deze worden anders geplaatst ten opzichte van elkaar. De verschillende Flyer fiets accu’s kunnen geplaatst worden in het frame, op de bagagedrager of op het frame bij de zitbuis. Lees de productomschrijvingen op onze pagina’s dus aandachtig door om er zeker van te zijn welk type Flyer accu u nodig heeft.

Nogmaals! Het is belangrijk om op voorhand te kijken met wat voor aandrijfsysteem u te maken heeft. Voor de Flyer accu’s gaat het om de Panasonic of Bosch fietsaccu aandrijfsystemen. 

 

Flyer accu: Bosch PowerPack of Bosch PowerTube nodig?

Dit type fietsaccu die bestemd is voor uw Flyer e-bike, en een krachtig alternatief voor uw huidige Flyer fiets accu. Deze van hoogwaardige kwaliteit fietsaccu’s, komen onder andere van Bosch af. Zoals de Bosch PowerPack 400 en de Bosch PowerPack 500. Deze fietsaccu’s worden op de bagagedrager geplaatst en staan bekend om hun zuivere vermogen. Daarnaast bieden wij u ook verschillende Bosch PowerTube fietsaccu’s aan. Zoals de Bosch PowerTube 400Wh, de Bosch PowerTube 500Wh en de Bosch Power Tube 625Wh. Deze worden in het frame geplaatst. Beiden typen fietsaccu's leveren een aangename actieradius op. Hier draait het uiteindelijk om! Wilt u weten welke factoren een belangrijke rol spelen bij het optimaliseren van de actieradius van uw Flyer accu? Neem dan gerust een kijkje op deze pagina.

Heeft nog verdere vragen neem dan gerust contact op met onze Klantenservice!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741