Stella accu

Een stella accu vervangen?

Fietst u al een tijd op uw eigen E-bike van Stella? Dan zult u na verloop van tijd merken dat de accu steeds wat minder goed presteert. Ondanks dat de kwaliteit van de Stella accu erg goed is, is langzame slijtage onvermijdelijk. Geen probleem, want u kunt de fiets nog jarenlang gebruiken als u de Stella accu gaat vervangen.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Stella Type 2 36V 11Ah vervangende fietsaccu
  Stella Type 2 36V 11Ah vervangende fietsaccu

  Voltage: 36V

  Capaciteit: 11Ah

  Art nr: EBBE.ST.001

  € 319,00
  Niet op voorraad
 2. Stella Type 2 36V 14.5Ah vervangende fietsaccu
  Stella Type 2 36V 14.5Ah vervangende fietsacc...

  Voltage: 36V

  Capaciteit: 14.5Ah

  Art nr: EBBE.ST.002

  Waardering:
  100%
  (2)
  € 369,00
  Levertijd: In het weekend voor zondag 23:00 uur besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »
 3. Stella Type 2 36V 17.5Ah vervangende fietsaccu
  Stella Type 2 36V 17.5Ah vervangende fietsacc...

  Voltage: 36V

  Capaciteit: 17.5Ah

  Art nr: EBBE.ST.003

  € 449,00
  Levertijd: In het weekend voor zondag 23:00 uur besteld, maandag in huis!
  Meer informatie »

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stella accu type 2

Heeft u een model met een Stella accu type 2? Dan bent u bij E-bikeaccu.nl aan het juiste adres. In onze wenshop hebben we namelijk verschillende vervangende accu's in ons assortiment, waardoor u weer met plezier op uw fiets kunt stappen.

Accu Stella fiets – De capaciteit

Het grote voordeel van Stella accu 's, is dat u gemakkelijk de capaciteit van de fiets kunt vergroten. Hiermee zorgt u meteen voor een grotere actieradius, waardoor u langer kunt fietsen zonder de accu op te hoeven laden. De meest simpele accu voor de Stella fiets heeft een capaciteit van 11Ah. Deze accu's lenen zich perfect voor een ritje naar de supermarkt of een bezoek aan vrienden of familieleden. De fietsaccu met een capaciteit van 14.5Ah is net wat krachtiger en dus ideaal voor lange ritten. Bent u een fanatieke fietser en legt u heel wat kilometers af? Dan is een Stella type 2 accu met een capaciteit van 17.5Ah een uitstekende keuze.

Stella accu kopen? Eenvoudige installatie en handig in gebruik

Wilt u een Stella accu kopen? Dat is een slimme keuze, want de fietsaccu 's van Stella zijn bijzonder eenvoudig in gebruik. Zo passen ze perfect onder uw bagagedrager en zijn ze ontworpen met het concept van plug-and-play in gedachten. Dat betekent dat u de Stella accu type 2 eenvoudig los kunt maken met een speciale sleutel. Vervolgens kunt u hem mee naar binnen nemen, waar u de accu veilig oplaadt voor gebruik. Klik de accu weer op zijn plek en u bent klaar om een mooie fietstocht te maken. Het is wel belangrijk om in de gaten te houden dat u een nieuwe oplader nodig heeft voor een vervangende Stella accu. Dat is geen probleem, want die koopt u natuurlijk ook gewoon in onze fietsaccuwinkel E-bikeaccu.nl.