Bafang laders

Een kwalitatieve accu vergt een kwalitatieve lader 

Voor het opladen van een Bafang accu is een kwalitatieve, betaalbare en degelijke Bafang lader of Bafang snellader wenselijk. De Bafang laders zijn uitstekend voor het opladen van uw fietsaccu en zijn daarnaast ook gebruiksvriendelijk. Na het opladen van uw Bafang accu hoeft u simpelweg uw e-bike accu te bevestigen op uw elektrische fiets en u bent klaar om een mooie tocht te maken!

  1. Bafang lader 43V 2A 1-polig
    Bafang lader 43V 2A 1-polig
    45,00 38,99
    Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Meer informatie »

Bafang lader

De Bafang lader 43v 1-polig laad uw e-bike accu op met 2A per uur ook wel 2 ampére genoemd. Uitleg: deze Bafang lader laad 2A per uur, dit wil zeggen dat uw e-bike accu met bijvoorbeeld 10Ah 5 uur nodig heeft om volledig volgeladen te worden. Nadat deze 5 uur verstreken zijn kunt u volledig genieten van uw opgeladen fietsaccu en elektrische fiets. 

 

Bafang snellader

De Bafang snellader 43v 1-polig zorgt ervoor dat uw fietsaccu met 3A per uur wordt opgeladen. Deze Bafang snellader laad maar liefst 3A per uur op, dat is bijna twee keer zo snel als de normale Bafang lader. U kunt met de Bafang snellader dus ook bijna twee keer zo snel genieten van een volledig opgeladen e-bike accu. Verder houdt een 1-polige lader in dat er in de aansluiting van de lader 1 pinnetje zit. Op die manier kunt u altijd controleren of de lader op uw fietsaccu past. 

 

Compatibiliteit van de Bafang laders

De Bafang lader of de Bafang snellader is met verschillende Bafang accu ‘s te gebruiken, bijvoorbeeld de e-bike accu ‘s van de Bafang accu 43v serie. Hierdoor is het mogelijk om dus ook diverse Bafang accu ‘s op te laden met dezelfde Bafang lader of Bafang snellader. U kunt onder andere de volgende Bafang accu ‘s opladen met de Bafang lader of de Bafang snellader: de Bafang accu 340, de Bafang accu 450, de Bafang accu 750.

 

Wanneer u nog vragen heeft over de snellader of gewone lader van Bafang? Neem vooral contact op met onze klantenservice, zij helpen u maar al te graag!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741