Bosch fietsaccu

Bosch e-bike accu: De krachtbron voor uw elektrische fiets.

Bosch fietsaccu vervangen? De fietsaccu 's van Bosch staan bekend om hun goede kwaliteit en uitstekende prestaties. Het is niet voor niets dat u een Bosch fiets accu terugvindt in een aantal grote merken e-bikes, zoals Batavus, Koga, Sparta en Stella.

Producten 1-12 van 52

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bosch batterij elektrische fiets kopen? Voor iedere fiets een geschikte accu! 

Alle accu 's van Bosch hebben een voltage van 36v. Dat maakt het extra eenvoudig om een Bosch batterij te kopen dat bij uw elektrische fiets past. U heeft in onze fietsaccuwinkel uiteraard ook de keuze uit verschillende capaciteiten. Een tochtje naar de supermarkt is geen punt met een capaciteit van 8.2Ah, terwijl u zorgeloos rondtrekt in de natuur wanneer uw Bosch fiets accu een capaciteit van 13.4AH heeft. Ook elektrische fiets accu 's met 11Ah en 11.6Ah vindt u in het assortiment van E-bikeaccu.nl terug. De grootste accu voor een bosch fiets bezit 20.7Ah, deze fietsaccu brengt u dan ook overal waar u maar wilt met een volle accu!

 

Bosch accu fiets soorten 

Bosch heeft zelf een grote hoeveelheid e-bike accu's beschikbaar. In het assortiment zitten onder andere de Bosch powerpack 300,  Bosch powerpack 400 en Bosch powerpack 500. De Bosch powerpack 300 is het instapmodel met de kleinste capaciteit, hoger op de ladder komt de Bosch powerpack 400 en bovenaan staat de Powerpack 500. De krachtigste accu van Bosch zelf is dus de Bosch powerpack 500, deze levert 500Wh. Naast de originele Bosch powerpack accu's zijn er ook nog accu's speciaal ontworpen voor de fietsen van Bosch. Deze accu's gaan onder de naam E-bike Vision, het zijn vervangende accu's geschikt voor Bosch systemen. Deze vervangende accu's zijn bijzonder betrouwbaar en worden met dezelfde capaciteit voor een lagere prijs verkocht. Op deze pagina vindt u alle compatibele Bosch fietsaccu's. Een ander voordeel aan de E-bike Vision accu's is dat deze tot een hogere capaciteit gaan. Waar de originele Bosch fietsaccu stopt bij 500Wh gaat de grootste vervangende E-bike Vision accu door tot 720Wh. Van de E-bike Vision accu's zijn er de volgenden varianten: Powerpack 400, Powerpack 600 en Powerpack 700. 

  

Bosch fiets accu reviseren 

Wanneer je je Bosch fiets accu steeds vaker moet opladen om de oorspronkelijke actieradius te bereiken of deze toch echt zodanig versleten is dat hij niet meer te gebruiken is heeft u verschillende opties. U kunt ervoor kiezen om een nieuwe elektrische fiets te kopen (wat erg prijzig is), u kunt een nieuwe fietsaccu kopen of de Bosch accu fiets laten repareren. Het reviseren van de Bosch fietsaccu kan goedkoper zijn dan het kopen van een nieuwe e-bike of fietsaccu. Uw Bosch fiets accu reviseren brengt echter wel een aantal risico’s mee. Een beschadigde gereviseerde Bosch e-bike accu zal de kans op brandgevaar bijvoorbeeld aanzienlijk verhogen. 

  

Fietsaccu Bosch 

De Bosch accu fiets is de energiebron die efficiënt is met een grote actieradius. De Bosch fiets accu heeft relatief gezien een lange levensduur en een intelligent batterij managementsysteem in de Bosch accu fiets. De Bosch fietsaccu staat bekend om zijn compacte design waardoor de Bosch e-bike accu een erg laag gewicht bedraagt. De accu Bosch fiets is er voor elke soort fietser: de toerfietser, langeafstandsfietser en de dagelijkse gebruiker. Een Bosch fietsaccu wordt geplaatst op diverse plekken. Op het frame, in het frame of onder de bagagedrager: het is allemaal mogelijk met de fiets accu's van Bosch. Dit merk brengt namelijk een diverse lijn accu's uit die allemaal weer een andere fit hebben. Dus wilt u een fiets accu bosch kopen dan is het altijd mogelijk om een vervanging te vinden voor uw huidige Bosch fietsaccu, of u nu een discreet model voor in het frame zoekt of deze juist makkelijk op het frame wilt bevestigen. 

  

Bosch PowerPack of Bosch PowerTube 500wh 

De Bosch PowerPack worden in verschillende capaciteiten aangeboden en staan bekend als duurzame en betrouwbare fiets accu’s van Bosch. De Bosch Powerpack e-bike accu wordt geplaatst op het frame van de accu of in de bagagedrager van uw elektrische fiets. Een Bosch PowerPack bagagedrager is een aanrader wanneer uw fiets een lage opstap heeft, in verband met het veilig op- en afstappen. Naast de Bosch PowerPack accu serie levert Bosch ook nog eens de Bosch PoweTube accu’s. Deze Bosch PowerTubes worden in de in het fietsframe geplaatst, waardoor de Bosch accu fiets vanaf de buitenkant niet goed zichtbaar is. De populairste capaciteit van de Bosch PowerTube (en PowerPack) is de 500Wh accu, aangezien deze erg gewild is onder de gemiddelde en sportieve fietser. Met een Bosch accu e-bike 500 Watt hoeft de accu minder vaak te worden opgeladen in vergelijking tot een lagere Bosch fiets accucapaciteit. 

 

Bosch powerpack 400 of Bosch powerpack 500? 

Bent u op zoek naar een Bosch powerpack en weet u nog niet welke variant het beste bij u en uw rijstijl past? Om daarnaast de keuze te maken voor een originele Bosch Powerpack accu of een vervangende E-bike Vision accu kunt u de overweging maken tussen prijs en capaciteit. Op beiden accu's zit een volwaardige garantie van 2 jaar. Bent u een fietser voor de kortere afstanden naar de supermarkt of binnen het dorp/stad? Dan is een Bosch powerpack 300 of een Bosch powerpack 400 geschikt. Bent u op zoek naar een accu voor een langere fietstocht door de natuur dan is een Bosch powerpack 500 of een Bosch powerpack 600 uitermate geschikt. Wilt u het beste van het beste en zo veel mogelijk uit de elektrische fiets halen? Dan is de Bosch powerpack 700 wat voor u. Onze klantenservice helpt u graag bij al uw vragen.  

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741