Giant laders

Giant 

Zoekt u nog naar een oplader fietsaccu van Giant? Dan bent u nu op je juiste pagina voor uw acculader Giant.  Bekijk hier ons assortiment van de Giant loader.

Oplader elektrische fiets Giant 

Met deze verschillende laders kunt u alle types Giant accu ’s laden. De Giant Twist laders zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor de Giant Twist fietsaccu ’s. Ook is er een 5-polige snellader die alle soorten Giant accu’s kan laden. Giant heeft zowel normale als snelladers beschikbaar wat ze perfect maakt voor alle elektrische fietsers.  

 

Oplader fietsaccu 

Snelladers laden uw fietsaccu minstens twee keer zo snel op als normale opladers elektrische fiets. De snelladers hebben een voltage van 42V, waarmee ze geschikt zijn om fietsaccu ’s van o.a. 36V op te laden. Denk eraan dat wanneer u een nieuwe oplader voor uw elektrische fiets accu koopt, dat het voltage van de lader hoger moet zijn dan het voltage van uw accu zelf. 

 

Elektrische fiets opladen  

Het opladen van uw elektrische fiets is een eenvoudig proces dat u zelf kunt uitvoeren. Echter is het wel belangrijk dat u zorgvuldig met de accu en oplader omgaat. Laat de accu bijvoorbeeld niet te lang aan de lader liggen wanneer deze volledig is opgeladen. Ook is het belangrijk om uw accu in een droge ruimte op kamer temperatuur op te laden.  

Meer tips over het juist opladen van uw fietsaccu? Lees hier onze blog.  


Heeft u nog meer vragen over acculader Giant? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741