Gazelle laders

Gazelle

Bent u op zoek naar een nieuwe oplader Gazelle fiets? Dan ben u bij ons e-bikeaccu.nl aan het juiste adres. Bekijk hier ons assortiment aan Gazelle acculader s die geschikt zijn voor de verschillende Gazelle fietsaccu ’s.

  1. Gazelle Innergy 48V 2A lader fietsaccu
    Gazelle Innergy 48V 2A lader fietsaccu
    49,00
    Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Meer informatie »

Oplader Gazelle fiets 

Op deze pagina vindt u alle geschikte opladers voor uw Gazelle fiets. Er zijn zowel opladers voor Gazelle Impluse en Gazelle Innergy fietsaccu ’s. Deze opladers hebben verschillende voltages die allemaal redelijk hoog liggen, waardoor ze goed geschikt zijn voor alle Gazelle fietsaccu ’s. De laders verschillen in hun ampère capaciteit. Zo ziet u 2A en 4A laders voor de Gazelle fiets. Het verschil weten tussen 2A en 4A laders? Lees het hier.  

 

Opladen Gazelle fiets 

Het opladen accu elektrische fiets Gazelle kan gemakkelijk worden uitgevoerd, indien u de juiste oplader heeft. Het correct opladen van uw Gazelle fietsaccu is belangrijk voor het onderhoud van de accu zelf. Wij raden u aan de productomschrijvingen van de verschillende laders goed door te lezen om te zien welke oplader geschikt is voor uw Gazelle accu elektrische fiets.  

 

Oplader Gazelle Innergy 

Heeft u een Gazelle Innergy fietsaccu? Dan is deze oplader Gazelle Innergy perfect geschikt voor uw accu. Met deze oplader kunnen alle Gazelle Innergy accu modellen worden opgeladen. Deze oplader heeft een voltage van 48V, waardoor deze oplader geschikt is voor alle capaciteiten. 

 

 

Heeft u nog meer vragen over de Gazelle acculader? Dan kunt u die gerust stellen aan onze klantenservice, zij helpen u maar al te graag! 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741