Impulse accu

Impulse elektrische fietsaccu

Als u minder kilometers met uw Impulse accu kan afleggen en de trapondersteuning een stuk slechter dan voorheen is, is het wellicht tijd om een nieuwe fietsaccu aan te schaffen. Bij e-bikeaccu.nl bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij bieden de Impulse e-bike accu aan tegen de scherpste prijs!

 1. Impulse Evo Seat Tube 14.25Ah
  Impulse Evo Seat Tube 14.25Ah
  489,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Impulse Evo Seat Tube 13Ah 36V
  Impulse Evo Seat Tube 13Ah 36V
  519,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Kalkhoff Impulse 36V 17Ah fietsaccu
  Waardering:
  93%
  (3)
  Kalkhoff Impulse 36V 17Ah fietsaccu
  529,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Kalkhoff Impulse Accu 36V 15Ah Fietsaccu
  Waardering:
  100%
  (2)
  Kalkhoff Impulse Accu 36V 15Ah Fietsaccu
  459,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Uw Impulse accu vervangen

Bekende merken zoals Gazelle, Kalkhoff en Raleigh gebruiken regelmatig een Impulse accu in hun e-bikes. Deze accu's staan bekend om hun duurzame design, maar zullen na verloop van tijd toch minder efficiënt worden. Wilt u uw accu Impulse vervangen? Dan vindt u altijd het juiste model op e-bikeaccu.nl. Een van de meest populaire fiets accu’s uit de Impulse accu 36V serie is de Impulse accu 17Ah 612Wh (Impulse battery 36V 17Ah). Dit is een zeer krachtige e-bike accu van het merk Impulse, waar u vele kilometers mee kunt afleggen dankzij de grote capaciteit. De Impulse accu zit in fietsen van Kalkhoff, Raleigh, Focus, Gazelle, Rixe, Victoria, Derby Cycle en meer. Deze fietsen hebben meestal ook een Impulse 36V middenmotor (ook wel de Impulse 2.0 motor genoemd).

 

De capaciteit van uw accu Impulse

Wanneer de accu van uw e-bike aan vervanging toe is, is het mogelijk om de actieradius van uw fiets te vergroten. Dat doet u door een accu met een grotere capaciteit aan te schaffen. De accu's van Impulse hebben een variërende capaciteit, beginnend bij 11Ah. Dat is een uitstekende optie voor kortere ritten, bijvoorbeeld naar uw werk. De Impulse 36v accu's met 15Ah, 15.5Ah en 17Ah zijn juist ideaal voor fanatieke fietsers die lange dagtochten maken. Met een grotere capaciteit van uw Impulse fietsaccu vergroot u ook de kans op een langere/betere levensduur van uw fiets accu. De laadcycli bij een grotere e-bike accu is een kleiner, wat ervoor zorgt dat de batterij cellen van uw Impulse accu minder snel worden beschadigd. Bij het opladen van elke fietsaccu gaan de batterijcellen van de accu elke keer een klein beetje achteruit. 

 

Installatie en gebruik fietsaccu

De fietsaccu 's van Impulse zijn ontzettend makkelijk in gebruik. Ze hebben een kenmerkende vorm, die ervoor zorgt dat de accu perfect aansluit op de zitbuis. Het systeem is bovendien ontwikkeld met plug and play in gedachten. Dat betekent dat u de accu makkelijk uit de fiets kunt klikken, binnen op kunt laden en vervolgens weer eenvoudig installeert. Dat maakt het extra uitnodigend om op uw elektrische fiets te stappen. Bij e-bikeaccu.nl adviseren wij u om uw Impulse accu voor het eerste gebruik eerst een keer volledig op te laden. Bovendien is het af te raden om uw accu volledig leeg te fietsen (diep ontlading), dit geldt overigens voor elke elektrische fietsaccu. Heeft u vragen over uw e-bike accu of weet u niet welke fietsaccu geschikt is voor uw fiets? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij zijn gespecialiseerd op het domein van elektrische fietsen en e-bike accu’s, én helpen u graag verder.

 

Gazelle Impulse accu en accu Kalkhoff Impulse

De accu Gazelle Impulse is erg gewild onder de fietsers die in het bezit zijn van een elektrische Gazelle fiets. Dit komt door het feit dat Impulse bekend staat om de geweldige prijs-/kwaliteitsverhouding in de fietsaccu branche. Bovendien zit deze accu Kalkhoff Impulse ook in veel fietsen van het merk Kalkhoff en nog vele andere fietsmerken. Hierdoor zijn de Impulse e-bike accu’s ook erg bekend onder de namen accu Kalkhoff Impulse, Gazelle Impulse accu, Derby Cycle Impulse, Accu Gazelle Impulse, et cetera. De Impulse 36V accu’s dienen te worden bevestigd in het frame en hebben een erg uniek design. Het design van de Impulse is zeer klassiek en is daardoor heel gebruiksvriendelijk te noemen. Veel frame Impulse e-bike accu ‘s hebben een handvat waarmee u de fiets accu gemakkelijk in en uit de fiets kunt halen. 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741