Giant accu

Een Giant Twist accu kopen? Dat doet u bij E-bikeaccu.nl

Na verloop van tijd kan de accu van uw Giant Twist gaan slijten. Dat betekent dat u minder kilometers met uw elektrische fiets kunt maken en dat de trapondersteuning steeds minder goed functioneert. Op dat moment is het tijd om uw Giant accu te vervangen. Bent u op zoek naar een officiële accu voor fiets Giant? Dan bent u bij E-bikeaccu.nl aan het juiste adres. U kunt in onze webshop namelijk altijd de juiste Giant Twist accu kopen, zodat u weer zorgeloos van uw fiets kunt genieten.

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
 1. Giant Energypak Side Release 500Wh - 700000002
  Giant Energypak Side Release 500Wh - 700000002
  669,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Buitenkansje: Giant EnergyPak 400 36V 13Ah vervangende fietsaccu
  Buitenkansje: Giant EnergyPak 400 36V 13Ah vervangende fietsaccu
  309,00 259,00
  Voor zondag 21:00 besteld, dinsdag in huis!
  Meer informatie »
 3. Giant EnergyPak 500 36v 13.8Ah Canbus (3-pin)
  Giant EnergyPak 500 36v 13.8Ah Canbus (3-pin)
  669,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Giant EnergyPak 300 36V 8.8Ah Canbus (3-pin)
  Giant EnergyPak 300 36V 8.8Ah Canbus (3-pin)
  419,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 5. Giant twist accu 36v 13Ah vervangende fietsaccu Incl. lader
  Waardering:
  100%
  (3)
  Giant twist accu 36v 13Ah vervangende fietsaccu Incl. lader
  419,00 415,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 6. Giant EnergyPak 400 36V 13Ah vervangende fietsaccu
  Waardering:
  100%
  (1)
  Giant EnergyPak 400 36V 13Ah vervangende fietsaccu
  309,00 295,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

Giant fietsaccu: Plaatsing en installatie

Een van de unieke kwaliteiten van een Giant Twist fietsaccu is dat de accu aan de zijkant van de bagagedrager geplaatst wordt. Dat maakt de Giant accu erg discreet, vooral wanneer u de bijbehorende Giant fietstas gebruikt. U heeft bovendien de keuze uit verschillende modellen, zoals de normale Giant Twist en de Giant Twist Double. Dit tweede model heeft ruimte voor twee Giant accu's, waardoor u nog meer kilometers kunt maken met de fiets. Installeren is eenvoudig, want u hoeft de accu alleen maar op zijn plek te klikken. Dat maakt ook het opladen van de Giant accu, met een acculader Giant Twist, een simpele klus. Nadat u uw Giant e-bike accu heeft ontvangen raden wij het aan om deze volledig op te laden voor het eerste gebruik van de fietsaccu. Het opladen is een simpele klus en duurt niet lang. U kunt dus vrijwel meteen op pad met uw elektrische fiets en de nieuwe Giant fietsaccu.

 

Giant Energypak ontwerp

De Giant Energypak is de nieuwste variant van de Giant accu's. Deze accu past in het onderste deel van het frame van de elektrische fiets, waardoor het een aerodynamisch uiterlijk krijgt. Bij deze Giant accu is extra aandacht besteed aan veiligheid. Zo zijn de accucellen individueel verpakt en is er ook meer ruimte tussen de cellen.

 

Giant Energypak Downtube

Bij e-bikeaccu.nl verkopen we twee soorten Giant Energypaks. Één van deze twee accu's is de Giant Energypak Downtube. Dit is een batterij die speciaal ontworpen is om de levensduur van de batterij te verlengen. Hiervoor hebben ze meer vrije ruimte gelaten tussen de cellen van de reuzenaccu. Hierdoor is het gemakkelijker om de temperatuur in de accu te reguleren. Deze Giant accu is geïntegreerd in het frame van de elektrische fiets, waardoor hij er aerodynamisch uitziet.

 

Giant Energypak Canbus

Ook heeft Giant de Energypak Canbus accu gefabriceerd. Dit systeem is speciaal zo ontworpen dat de Giant elektrische fiets accu slimmer kan communiceren met de Giant elektrische fiets. Ook deze accu is in het frame geplaatst, wat een fraai uiterlijk geeft. De accu heeft tevens een LED-indicator die aangeeft hoeveel energie er nog beschikbaar is. Als u nog op zoek bent naar een lader voor een Giant accu, kijk dan eens naar een van de volgende laders:

 

Levensduur accu Giant Twist

Het is belangrijk om de levensduur van de fietsaccu mee te nemen in de beslissing om een fietsaccu te kopen. Het is namelijk geen onbelangrijk onderdeel, de e-bike accu. De Giant fietsaccu ‘s staan bekend om hun goede prijs-/kwaliteitsverhouding en zijn qua levensduur dan ook een sterke aanrader. Wij raden het altijd aan om je fietsaccu op te laden in een ruimte die op kamertemperatuur is. Wil je weten waarom e-bikeaccu.nl dit aanraad? Lees dan deze blog over de levensduur van e-bike accu ‘s. De levensduur accu Giant Twist verschilt overigens ook per model. De levensduur accu Giant Twist is bij. bijvoorbeeld de 36V uitvoeringen, een stukje langer dan bij de 26V uitvoeringen omdat deze een kleinere laadcycli heeft. U kunt de levensduur van uw accu Giant Twist ook tijdens het fietsen onderhouden. Hoe u dat doet leest u hier.

 

Accu capaciteit Giant fiets

Het voordeel van de accu's voor de Giant Twist is dat deze modellen altijd hetzelfde voltage hebben. Zo hoeft u niet te zoeken naar een exemplaar met de juiste specificaties, want een accu van 26V past altijd bij de fiets. U mag bovendien rekenen op een capaciteit van 9Ah. Dat maakt de accu Giant Twist 26V 9Ah een ideale keuze wanneer u de fiets af en toe gebruikt voor een rit naar de supermarkt, maar ook een wat langere fietstocht is mogelijk. Uiteraard is de capaciteit van uw fiets groter wanneer u een Giant Twist Double heeft. Dit verdubbelt namelijk de capaciteit. Naast de 26V fietsaccu, biedt Giant ook nog verschillende e-bike accu ‘s aan die maar liefst 36V hebben. Neem de accu Giant Twist 36V bijvoorbeeld, deze accu is geschikt voor Giant Twist, Aspiro en Ease modellen. Deze accu beschikt over een totale capaciteit van meer dan 400Wh en is daarmee uiterst geschikt voor de langere fietstochten.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741