Yamaha laders

Yamaha 

Bent u nog opzoek naar een oplader elektrische fiets voor uw Yamaha accu? Dan bent u hier bij e-bikeaccu.nl aan het juiste adres! U ziet hier ons assortiment aan Yamaha acculader. Wenst u graag nog wat meer informatie over de Yamaha lader? Lees dan onderaan de pagina verder.

Yamaha acculader 

De Yamaha laders zijn kwalitatief zeer goede laders. De Yamaha laders bij ons in het assortiment zijn 42V. Deze zijn dus geschikt voor het opladen van een Yamaha fietsaccu van 36V. Het is namelijk heel belangrijk wanneer je een oplader koopt dat de spanning van de lader hoger is dan die van uw fietsaccu. Verder is het ook belangrijk dat u kijkt naar hoeveel polig de lader is die u koopt. Dat houdt in dat u goed moet kijken hoeveel pinnetjes er in de aansluiting zit. De Yamaha oplader 42V 4A 4-pins heeft bijvoorbeeld 4 pinnetjes in de aansluiting zitten. Vergelijk de aansluiting goed met uw accu zodat u zeker weer dat de lader op de fietsaccu past. 

 

Fietsaccu opladen Yamaha 

Het opladen van uw elektrische fiets is vrij eenvoudig, maar het moet wel juist gebeuren. Wanneer u de fietsaccu foutief oplaadt kan er schade ontstaan aan uw Yamaha fietsaccu. Dat willen we maar al te graag voorkomen en dat kunt u doen door er zo zorgvuldig mogelijk mee om te gaan. Wilt u graag tips over hoe u het best de Yamaha acculader kunt gebruiken? Bekijk dan onze blog die gaat over hoe je het best een fietsaccu kan opladen


Voor meer vragen over de Yamaha accu lader kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741