Maratron

Maratron 

Bent u op zoek naar een Maratron oplader voor uw fietsaccu? Dan bent u nu op de juiste pagina van e-bikeaccu.nl.  Hier vindt u de perfecte lader voor uw Maratron elektrische fiets accu.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Maratron lader BionX 48V
    Maratron lader BionX 48V
    59,00
    Niet op voorraad
per pagina

Oplader elektrische fiets Maratron 

De Maratron oplader is een goede gemiddelde accu oplader. Deze laders laden op met 3A, wat inhoud dat hij met 3 ampère hour (Ah) oplaadt. Als je een fietsaccu hebt met een capaciteit van 15Ah duurt het met de Maratron lader 48V Bionx 3A 5 duurt het 5 uur tot uw elektrische fiets accu weer helemaal vol is. Als je de Maratron lader in het stopcontact doet gaat op de lader een lampje aan. Als dat gebeurt weet je dat de Maratron accu aan het opladen is.Fietsaccu opladen 

Het opladen van een elektrische fiets accu is vrij simpel, maar het moet wel goed gebeuren. Als je de accu namelijk verkeert oplaad kan het zijn dat er schade ontstaat aan de fietsaccu. Dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn en daarom is het belangrijk dat de elektrische fiets accu zorgvuldig wordt opgeladen. Wilt u graag tips over hoe u het beste uw fietsaccu kunt opladen? Lees dan deze blog over hoe u uw elektrische fiets accu het beste kunt opladen.Nog meer vragen over de Maratron accu lader? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u met alle liefde!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

 

Klik hier om ons te mailen

Chat met E-bikeaccu.nl

Direct antwoord op uw vraag.

10:00 - 11:00 uur

14:00 - 15:00 uur

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 16:00

Bel ons op +31 850003741