Fazua

Fazua accu's

  1. Fazua 250X
    Fazua 250X
    499,00
    Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
    Meer informatie »

FAZUA accu

FAZUA, opgericht als universiteitsproject door Johannes Biechele, heeft zich geplaatst als een pionier in het veld van lichtgewicht aandrijfsystemen voor fietsen. Het bedrijf biedt een uniek, geïntegreerd aandrijfsysteem aan, genaamd het FAZUA Drive System. Dit systeem combineert een motor en een accu in een compacte, stille en ontwerp die naadloos in het frame van de fiets kan worden ingebouwd.

 

Het assortiment van FAZUA omvat verschillende modellen van aandrijflijnen, met name de Fazua ride 50 en ride 60. Elk model wordt geleverd met een specifiek ontworpen Fazua accu. De Fazua Ride 50 is compatibel met de 250X accu en beschikt over geavanceerde firmware, inclusief functies zoals geoptimaliseerde motorstartrespons en ramp-upintegratie. Deze technologische vooruitgang verbetert het samenspel tussen de rijder en de motor en maakt een efficiënter gebruik van de accucapaciteit mogelijk.

 

FAZUA accu: rijmodus en actieradius

Een andere opvallende functie is de Support Relation. Dit is een systeem waarbij de relatie tussen de kracht van de rijder en de motorondersteuning verdeeld kan worden over drie verschillende modi: Breeze, River en Rocket. Elke modus biedt een unieke mix van wattage en rijondersteuning, aangepast aan verschillende terreinen en rijomstandigheden. Dit maakt het mogelijk voor rijders om het ideale ondersteuningsniveau te kiezen voor hun specifieke behoeften. Let op: dit heeft direct invloed op de actieradius. Meer informatie over de actieradius van de accu’s vindt u op de specifieke productpagina’s.

 

FAZUA accu: de kracht van de FAZUA Energy 430 en de FAZUA app.

Onlangs introduceerde FAZUA de Energy 430, een accu die slechts 2,3 kg weegt maar een indrukwekkende capaciteit van 430Wh levert. Deze accu is óf verwijderbaar óf permanent geïnstalleerd, afhankelijk van de specificaties van de fietsfabrikant. Daarnaast biedt het bedrijf uitgebreide connectiviteitsopties, zoals de FAZUA App en het FAZUA Dashboard voor Garmin-apparaten, waarmee gebruikers in realtime gegevens kunnen bekijken en instellingen kunnen aanpassen. Wil je meer weten over de FAZUA app? Klik dan hier

FAZUA accu’s zijn een praktische oplossing voor langere ritten in de vorm van lichtgewicht, gemakkelijk mee te nemen reserveaccu's. Ze wegen slechts 1,4 kg en zijn ideaal voor uitdagende omstandigheden, zoals bij bergtochten waarbij extra energie nodig kan zijn.

 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741