Fietssloten

Helaas zijn e-bikes niet alleen populair onder consumenten, maar ook bij dieven. Daarom is het belangrijk om uw e-bike goed te beveiligen, idealiter met méér dan één slot.

Kettingslot fiets

Het is raadzaam om uw elektrische fiets af te sluiten met verschillende fietssloten. Het eerste slot is het reguliere slot dat al aan uw fiets zit en het tweede slot wat u kunt gebruiken is een kettingslot. Veel fietsendieven weten goed hoe zij een regulier slot makkelijk open kunnen breken, maar hebben meestal niet de kennis en kunde om een zwaar kettingslot open te breken. Met een kettingslot kunt u uw fiets ook overal aan vast maken waar u wilt. Het is dus verstandig om uw fiets op een drukke plek te plaatsen, zodat een dief niet ongezien met zijn zware gereedschap aan de slag kan gaan.

 

Verzekering fiets

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen stellen het verplicht om uw fiets met een tweede slot af te sluiten. Als u dit niet doet, kunt u bij diefstal het geld van de gestolen e-bike niet terugvragen. Hierdoor moet u uw fiets eigenlijk wel afsluiten met een tweede slot. Dit zorgt er niet alleen voor dat u uw geld terug kunt vragen bij diefstal, maar zorgt er ook voor dat er in het algemeen minder fietsen gestolen worden.

 

Fietssloten ketting

BIj e-bikeaccu.nl verkopen wij twee soorten kettingsloten. Beide kettingsloten zijn van uitstekende kwaliteit, wat het moeilijk maakt om de ketting door te knippen of te breken. Wilt u meer weten over hoe u uw fiets het beste kunt beschermen tegen diefstal? Bekijk dan eens deze blogpost. Deze staat boordevol tips over hoe u uw e-bike het beste kunt beschermen..Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741