Conway

Bekijk hier de Conway e-bike accu's uit ons assortiment!

De Conway fietsaccu's komen in verschillende elektrische fietsen voor. Neem eens een kijkje in ons assortiment en vind hier de juiste Conway e-bike accu voor u!

De Conway fiets accu voor uitzonderlijke fietstochten

Eigenaren van een Conway elektrische fiets weten als geen ander wat deze fietsen in huis hebben. Ze zijn perfect voor een uitdagende tocht over ongelijk terrein en kunnen zeker tegen een stootje. Een krachtige fiets heeft natuurlijk een net zo krachtige accu nodig. Is de accu van uw Conway fiets aan vervanging toe? Dan vindt u bij E-bikeaccu.nl een passende vervanging. Wij bieden de beste Conway accu's aan, zodat u weer zorgeloos van een fietstocht kunt genieten.

 

Een krachtige accu voor een elektrische fiets Conway

In ons assortiment vindt u handige accu's die u direct op het frame van uw Conway fiets bevestigt. De capaciteit van deze accu's is enorm. Zo mag u rekenen op een capaciteit van 14.25Ah, waardoor u urenlang over heuvels en door bosrijke gebieden kunt fietsen. Het systeem is ook nog eens makkelijk in gebruik, want u hoeft de accu alleen maar even op te laden en in het systeem te klikken, waarna u direct op pad kunt. Het is wel belangrijk om rekening te houden met het model van de accu. Zo vindt u in onze fietsaccuwinkel E-bikeaccu.nl de Conway E-Rider accu 47.06V 14.25Ah model 2014, die alleen geschikt is voor Conway fietsen vanaf 2014.

 

Conway fietsaccu's voor diverse elektrische fietsen

De juiste Conway fietsaccu voor u kunt u vinden door eens naar het artikelnummer op uw oude Conway accu te kijken. Ook het typenummer kan u wellicht helpen. Populair is bijvoorbeeld de Conway E-Rider accu, wellicht is dat de juiste fietsaccu voor u. Twijfelt u over welke fietsaccu u nou eigenlijk nodig heeft voor uw Conway fiets? Of heeft u misschien geen idee waar u op moet letten? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice voor deskundig persoonlijk advies. Zij helpen u namelijk graag met het zoeken naar de juiste fietsaccu voor u!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741