Filteren
Selectie verfijnen
Output voltage
Type
Voltage
Plaatsing
Output stroom
Capaciteit

Fatbike Accu's

 1. Universele snellader fietsaccu 42V 3A (2-polig)
  Universele snellader fietsaccu 42V 3A (2-polig)
  69,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Ouxi V8 Accu Compatible
  Ouxi V8 Accu Compatible
  389,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Universele fietsaccu 36V 12Ah
  Universele fietsaccu 36V 12Ah
  419,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Universele fietsaccu 36V 14Ah
  Universele fietsaccu 36V 14Ah
  459,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Fatbike

De fatbike is een opvallende verschijning in de wereld van fietsen. Wat deze fiets zo bijzonder maakt, zijn de brede banden die ontworpen zijn om te rijden op terreinen waar gewone fietsen moeite mee zouden hebben.

 

De fatbike is oorspronkelijk ontwikkeld voor rijden op zachte en losse ondergronden, zoals zand en sneeuw. De dikke banden zorgen voor een groter contactoppervlak met de grond, wat resulteert in meer stabiliteit en grip, zelfs op moeilijk begaanbare paden. Hierdoor is de fatbike een geweldige keuze voor avontuurlijke fietsers die off-road willen gaan, ongeacht het seizoen.

 

Het ontwerp van de fatbike heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. Nu zijn er verschillende varianten beschikbaar, variërend van avontuurlijke en sportieve modellen tot retro en stijlvol. Hierom zie je de fatbikes dus ook op verschillende plekken terug. Een fatbike komt tot zijn recht in zowel de bossen als in de bergen, maar zeker ook in de stad.

 

Fatbike accu

Verschillende fatbikes hebben verschillende energiebehoeften, afhankelijk van hun gebruik. Sommige fatbikes zijn bedoeld voor avontuurlijke off-road ritten, terwijl andere meer gericht zijn op stedelijk woon-werkverkeer. Dit betekent dat er een breed scala aan accu's beschikbaar is, variërend in capaciteit, grootte en bereik. Wij van e-bikeaccu.nl bieden u de accu’s aan voor de grootste merken zoals: Ouxi, Phatfour en Knaap.

 

Wat opvallend is, is dat de vraag naar fatbike accu's binnenkort flink zal stijgen. De populariteit van elektrische fatbikes, groeit gestaag. Deze fietsen bieden een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele voertuigen en zijn perfect voor woon-werkverkeer, recreatieve ritten en avontuurlijke verkenningen.

 

Met de toenemende vraag naar elektrische fatbikes zal ook de vraag naar krachtige en duurzame accu's blijven groeien. Fabrikanten zullen zich blijven richten op het verbeteren van de accutechnologie om langere afstanden en betere prestaties mogelijk te maken.

 

Kortom, de wereld rondom elektrische fietsen, fatbikes en hun accu's evolueert voortdurend om aan de uiteenlopende behoeften van fietsers te voldoen. Bij e-bikeaccu.nl bent u aan het juiste adres om deze fatbike accu’s te vinden. Heeft u vragen over de accu van uw fatbike? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741