FIT

De nieuwste FIT accu's voor uw elektrische fiets

FIT is in 2015 ontstaan als dochteronderneming van e-bikespecialist Flyer. Zij zijn zich gaan focussen op het maken van hoge kwaliteit accu's en fietsen. Bekijk hieronder het assortiment!

FIT Fietsaccu's voor elektrische fietsen

FIT is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige fietsaccu's en elektrische fietsen. Opgericht in 2015 als een dochteronderneming van e-bikespecialist Flyer, hebben ze zich toegelegd op het ontwikkelen van geavanceerde accutechnologieën voor elektrische fietsen. Het assortiment FIT fietsaccu's biedt verschillende opties voor elektrische fietsen, waarbij ze zich richten op het leveren van betrouwbare prestaties en een aanzienlijke actieradius. Met een focus op kwaliteit en innovatie, streeft FIT ernaar om accu's te produceren die aan de behoeften van e-bikerijders voldoen.

 

FIT e-bike accu in frame

Er zijn verschillende soorten FIT accu's, waaronder FIT fietsaccu's die achter op de bagagedrager bevestigd worden en accu's die in het frame bevestigd worden. Het valt echter op dat de FIT accu's vooral vaak in het frame van de elektrische fiets in bijvoorbeeld de onderbuis verwerkt worden. Dit zorgt er vervolgens voor dat het zwaartepunt van de e-bike erg laag ligt. Vooral wanneer u iets minder goed te been bent is dat een voordeel. De fiets valt namelijk minder snel om en voelt ook minder zwaar aan om overeind te houden. 

 

Grote capaciteit van FIT accu's

Daarnaast valt het op dat de FIT accu's in veel verschillende capaciteiten beschikbaar zijn, maar ook zeker in vrij grote capaciteiten beschikbaar zijn. Zo beschikt de grootste capaciteit FIT Ultracore accu bijvoorbeeld over een capaciteit van maar liefst 960Wh! Daarnaast beschikt de FIT supercore accu met de hoogste  capaciteit over 750Wh en zijn de FIT TP accu's beschikbaar tot aan een maximale capaciteit van 630Wh!

 

FIT Accu Actieradius

Doordat de FIT accu's beschikbaar zijn in zeer grote capaciteiten hoeft u niet bang te zijn dat u met een FIT accu beperkt wordt in de afstand die u kunt fietsen. Met dergelijke capaciteiten kunt u zeer grote afstanden afleggen. Het enige nadeel van een FIT accu met een hogere capaciteit is dan ook de hogere prijs. Vaak is het daarom het beste om voor u zelf af te wegen hoe groot de afstanden zijn die u wilt gaan fietsen met uw elektrische fiets. Bent u van plan om met grote regelmaat lange fietstochten af te leggen of zelfs op fietsvakantie te gaan? Dan zou u wellicht kunnen overwegen om voor een FIT accu met een hogere capaciteit te kiezen. Is dit niet het geval? Dan zal een FIT accu met een iets lagere capaciteit al snel voldoen. Over het algemeen hebben de FIT accu's al een relatief hoge capaciteit, dus echt snel zal de actieradius die een FIT accu biedt niet tegenvallen.

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741