Impulse Evo accu

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Impulse Evo 36V 17.25Ah fietsaccu
  Impulse Evo 36V 17.25Ah fietsaccu

  Voltage: 36V

  Capaciteit: 17.25Ah

  Art nr: EBBE.DC.009

  € 599,00
  Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zoekt u een nieuwe Impulse Evo accu?

Impulse ontwikkelt al jaren kwalitatieve accu's voor talloze e-bikes, met de Impulse Evo als een van de nieuwste versies. Het grote voordeel van deze accu is dat hij uitzonderlijk stil is en makkelijk te koppelen is aan een handige app. Is uw Impulse accu aan vervanging toe, bijvoorbeeld omdat hij te vaak moet worden opgeladen? Dan vindt u een gloednieuwe fiets accu op E-bikeaccu.nl.

De specificaties van uw accu Impulse

Wanneer u een nieuwe accu voor uw e-bike zoekt, moet u goed op het voltage van de accu letten. Voor de Impulse Evo accu is dit een voltage van 36V. De accu is bovendien uitgerust met een capaciteit van 17.25Ah. Dat maakt dit model een uitstekende keuze wanneer u graag lange dagtochten maakt.

Impulse Evo fietsaccu gemakkelijk in gebruik

De Impulse accu is ontworpen om op de zitbuis van uw e-bike gemonteerd te worden. Dat is eenvoudig dankzij het handige plug-and-play systeem. U kunt de fietsaccu gewoon binnenshuis opladen, waarna u hem weer netjes op zijn plek klikt. Zo stapt u binnen een mum van tijd weer op uw e-bike met een gloednieuwe accu van E-bikeaccu.nl.