Phylion Wall-ES 37V 11Ah fietsaccu

€ 349,00
Levertijd: In het weekend voor zondag 23:00 uur besteld, maandag in huis!
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.PH.004
Merk accuPhylion
Typeorigineel
Plaatsingbagagedrager
Voltage36V
Capaciteit11Ah
Vermogen396Wh
Technologieli-ion
Kleurzwart
Garantie2 jaar fabrieksgarantie

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Algemeen

De Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES is een topper uit het assortiment van Phylion. De accu behoort tot de populaire Joycube serie van Phylion. Er staat geen specifiek partnummer op dit model.

Let op: er is een vrijwel identieke accu op de markt met hetzelfde label, maar waarbij de vorm heel licht afwijkt. Wij verzoeken u hiervoor goed te kijken naar de afbeeldingen. Hiermee wordt het duidelijk welke accu u zoekt.


Kenmerken

De Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES is zwart van kleur en langwerpig doordat de accu bij de bagagedrager in de fiets gestoken dient te worden. Op de achterkant zit hier geen achterlicht gemonteerd. Vaak is het achterlicht over te zetten op de nieuwe accu. Bent u op zoek naar het achterlicht, dan is deze ook vindbaar in onze shop bij accessoires. Het omhulsel van de accu heeft een wat trapsgewijze vorm naar onderen en de connector voor de lader is 5-polig. Dit maakt de accu kenmerkend aangezien de accu sterk lijkt op een ander model met hetzelfde modelnummer. Het gaat bij deze Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES om plug & play. Dit houdt in dat de accu, indien deze is opgeladen, direct in het systeem kan worden geklikt en ermee gefietst kan worden.


Capaciteit

De capaciteit van de Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES is 11Ah. Hiermee is dit de accu met de laagste capaciteit in zijn serie. Desalniettemin is 11Ah prima om een flink stuk mee te kunnen fietsen. Naast 11Ah is deze accu er ook nog in de versie van 13Ah en 14.5Ah. Beide accu’s zijn vindbaar in onze webshop of staan (deels) bij de gerelateerde producten op deze pagina.


Toepassing

De Phylion Joycube JCEB360-11 DC36V 11Ah Wall-ES zit in allerlei fietsen van verschillende merken. Het gaat hier onder andere om: Puch Radius Luxury, DHS Primas Eco, Bianchi e-bikes, Gregster, Bagier, Fischer Proline, Ananda Motoren, Keiler, en veel meer.

- Inklappen

Zakelijke offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een groter aantal producten en wenst u een offerte op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Vraag offerte aan »

Productreviews
Uw beoordeling