Phylion Wall-ES 37V 14.5Ah fietsaccu

€ 399,00
Levertijd: In het weekend voor zondag 23:00 uur besteld, maandag in huis!
Productspecificaties
Art.nr.EBBE.PH.006
Merk accuPhylion
Typeorigineel
Plaatsingbagagedrager
Voltage36V
Capaciteit14.5Ah
Vermogen522Wh
Technologieli-ion
Kleurzwart
Garantie2 jaar fabrieksgarantie

+ Alle specificaties

Productomschrijving

Algemeen

De Phylion Joycube JCEB360-14.5 DC36V 14.5Ah Wall-ES is de accu met de hoogste capaciteit in de populaire serie Joycube Wall-ES serie van Phylion. Een echte krachtpatser. Deze accu is verder niet bekend met een specifiek type model- en/of partnummer. U kunt het beste goed naar de afbeeldingen kijken in combinatie met de specificaties om te kijken of dit het juiste model accu voor u is.


Let op: er is een accu op de markt welke zeer sterk lijkt op dit model. Echter, de vorm van de accu is net wat anders. Hiervoor kunt u het beste de afbeeldingen raadplegen. Mocht u twijfelen of u het juiste bestelt, dan kunt u altijd even contact opnemen. Wij staan u graag van dienst.


Kenmerken

De Phylion Joycube JCEB360-14.5 DC36V 14.5Ah Wall-ES is een mooie langwerpige accu in de kleur van zwart. De accu dient bij de bagagedrager in het systeem te worden gestoken wat uit de vorm te herleiden valt. De vorm van de accu is wat trapsgewijs aan de onderkant van de accu. De accu is verder niet bekend met andere kleuren. Op dit model zit ook geen achterlicht gemonteerd maar deze zou normaliter wel over te zetten moeten kunnen zijn. Er is wel een versie op de markt met standaard een achterlicht op dit model accu gemonteerd. Deze is vindbaar in onze shop. De accu dient opgeladen te worden met een 5-polige connector. Als laatste is het goed om te weten dat het bij deze Phylion Joycube JCEB360-14.5 DC36V 14.5Ah Wall-ES gaat om plug & play. Dit betekent dat u de accu kunt laden en er direct mee kan fietsen.


Capaciteit

Het gaat hier om een accu uit de Joycube Wall-ES serie van Phylion met de hoogste capaciteit. Een capaciteit van 14.5Ah. Hoe hoger de capaciteit (Ah) des te groter is de actieradius die behaald kan worden. Met een capaciteit van 14.5Ah kunt u weer lekker genieten van een buitengewoon goede actieradius. Binnen deze serie zijn ook nog een standaard 11Ah model en 13Ah model met achterlicht bekend. Deze zijn vindbaar in onze webshop.


Toepassing

De Phylion Joycube JCEB360-14.5 DC36V 14.5Ah Wall-ES zit in verschillende fietsen. Eventueel voorkomend met een andere capaciteit is mogelijk. Het gaat hier om de fietsen: Puch Radius Luxury, DHS Primas Eco, Bianchi e-bikes, Gregster, Bagier, Fischer Proline, Ananda Motoren, Keiler, en veel meer.


- Inklappen

Zakelijke offerte aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in een groter aantal producten en wenst u een offerte op maat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.

Vraag offerte aan »

Productreviews
Uw beoordeling