Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zwart

Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zwart

249,00
Niet op voorraad
  • Scherpste all-in prijs op alle fietsaccu's!
  • Snelle levering! en Gratis verzending vanaf €100,-
  • 2 jaar garantie op fietsaccu's en 1 jaar op laders!
  • Klanten beoordelen ons met een 4.8 uit 5
  • 30 dagen retourneren
Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zwart

Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zwart

249.00
Productspecificaties
Art.nr.AS.EBBE.EN.004
KleurZwart
Productomschrijving

Rohloff Bosch Enduo Cargo Serie

Dit is de Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zwart. Bij aanschaf van deze aandrijflijn set van New Motion Labs kiest u voor deze set met het Rohloff Tandwiel zoals weergegeven in de afbeeldingen van dit product. Deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set heeft daarnaast 'C-AS-104-54/SH-22' als SKU modelnummer en '5065012499520' als EAN code. Overigens is deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zwart ook nog eens bestempeld met 'RG4-01' als product ID. De Rohloff Bosch Enduo Cargo Set is een goede vervanger voor de riemaandrijving van elektrische fietsen. Deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set is namelijk ontworpen om goed aan te sluiten op de Rohloff naafversnelling waar normaal gezien vaak een riemaandrijving op zit.

 

Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zwart

Deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Set Zwart bestaat uit verschillende onderdelen die samen een Enduo e-bike aandrijflijn van zeer hoge kwaliteit vormen. Zo bestaat deze set uit de volgende Enduo onderdelen:

 • Rohloff Bosch Enduo Sprocket (Kleine Tandwiel bij naafversnelling)
 • Enduo Cargo Chainring (Grote Tandwiel bij de elektrische fiets motor)
 • Enduo Compatible Chain (Ketting)

 

Rohloff Bosch Enduo Sprocket

De Rohloff Bosch Enduo Sprocket is het kleine tandwiel in het Enduo Bosch Cargo aandrijvingssysteem. Dit tandwiel bevindt zich op de achteras van uw elektrische fiets en zit vast aan de naafversnelling. Het SKU modelnummer van de Rohloff Bosch Enduo Sprocket is 'C-SP-SH-22'. De EAN code van de Rohloff Bosch Enduo Sprocket is '5065012499018'. Daarnaast is deze Rohloff Bosch Enduo Sprocket bestempeld met '0019-22T' als product ID. De grootte van dit kleine tandwiel vindt u later in de tekst onder het kopje ''Tandwielgroottes Rohloff Bosch Enduo Cargo''.

 

Enduo Cargo Chainring

De Rohloff Bosch Enduo Cargo Chainring is het grote tandwiel in het Enduo Bosch Cargo Aandrijvingssysteem. Dit tandwiel bevindt zich tussen de trapper en de elektrische fiets motor en is verbonden met de motor met behulp van een zogenaamde spin. Het SKU modelnummer van de Rohloff Bosch Enduo Chainring is 'C-CR-104-54'. De EAN code van de Rohloff Bosch Enduo Chainring is '5065012499025'. Daarnaast is deze Rohloff Bosch Enduo Cargo Chainring bestempeld met '0014-54T' als product ID. Overigens zit deze Enduo Cargo Chainring in zowel de Rohloff Bosch Enduo Cargo Set als de Enviolo Bosch Enduo Cargo Set. De grootte van dit grote tandwiel vindt u later in de tekst onder het kopje ''Tandwielgroottes Rohloff Bosch Enduo Cargo''.

 

Enduo Compatible Chain

Tenslotte is de Enduo Compatible Chain het laatste onderdeel van het Enduo Bosch Cargo Aandrijvingssysteem. De Enduo Compatible Chain betreft dan ook de ketting. Deze ketting is breder en sterker dan doorgaans gebruikelijk is bij fietskettingen. De Enduo Compatible Chain van Enduo Cargo is geschikt voor zowel de Rohloff Bosch Enduo Cargo Set als de Enviolo Bosch Enduo Cargo Set. De Enduo Compatible Chain heeft 'C-CN-138' als SKU modelnummer. Daarnaast is de EAN code van de Enduo Compatible Chain gelijk aan '5065012499032'. Tenslotte is de Enduo Compatible Chain ook bestempeld met '01-C' als product ID. Deze ketting beschikt overigens over 102 links.

+ Lees meer

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741