Fietselektronica

Op deze pagina vindt u al onze accessoires omtrent fiets elektronica zoals fietscomputers, fietsnavigatie en telefoon accessoires.  

 1. Contec luxe telefoonhouder Zandkleurig
  Contec luxe telefoonhouder Zandkleurig
  49,95
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Bosch Kiox display
  Bosch Kiox display
  215,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Bosch Intuvia Display Elektrische Fiets
  Waardering:
  100%
  (3)
  Bosch Intuvia Display Elektrische Fiets
  115,00 89,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Bosch display Purion performance line
  Bosch display Purion performance line
  109,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Fietselektronica 

Fietselektronica is door de jaren heen een essentieel onderdeel van de elektrische fiets geworden. Je zult dan ook maar weinig fietsers zien zonder een mooi display of fietsnavigatie op hun stuur. Fietselektronica voor de e-bike is speciaal ontwikkeld om data van uw fietstocht tijdens of na de rit te bekijken. Zo kunnen fanatieke e-bikers iedere rit weer een beetje sneller of verder te fietsen. 

 

Elektrische fiets display 

Displays en fietscomputers zijn de meest voorkomende fietselektronica. Deze kleine computers op het stuur van uw e-bike hebben meerdere interessante functionaliteiten zoals het meten van uw snelheid, hoeveel km u tijdens uw rit heeft afgelegd en soms ook nog eens hoeveel calorieën u hiermee heeft verbrand.  

 

Display elektrische fiets  

Displays worden op het stuur van uw e-bike gemonteerd, waardoor u het scherm vanuit meerdere hoeken op uw elektrische fiets kunt zien. Veel nieuwe modellen van elektrische fietsen komen standaard met een basic fietscomputer of display, maar u kunt er natuurlijk zelf voor kiezen om een iets geavanceerdere versie te nemen zodat u nog meer data kunt verzamelen. 

 

Fietselektronica merken  

Bij e-bikeaccu.nl bieden we natuurlijk alleen de beste fietsaccessoire merken aan. Veel bekende elektrische fiets accu merken zoals Bosch hebben ook een groot aanbod aan verschillende soorten fietselektronica zoals fietscomputers of fietsnavigatie. Daarnaast staan grote fietsaccessoire merken zoals Contec erg bekend om hun goede accessoires voor fiets elektronica. 

Telefoonhouders fiets

Het gebruik van een telefoon op de fiets kan erg gevaarlijk zijn en kan je ook nog eens een flinke boete opleveren. De telefoonhouders die daar ons aangeboden worden zijn van het betrouwbare merk Con-tec. Met deze hoesjes is uw telefoon goed beschermd tegen regen en vuil en kan deze op geen mogelijkheid vallen of kapot gaan. Het makkelijke van een telefoonhouder op de fiets is dat je zeer gemakkelijk kan navigeren en fietsen tegelijk zonder uw handen van het stuur te halen. Hierdoor wordt jouw fietsrit weer een stukje veiliger. Bent u opzoek naar telefoonaccessoires? Kijk dan eens hier.

 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741