Wat is een buitenkansje?

Wat is een buitenkansje?

Op onze website worden verschillende accu's verkocht onder de naam 'buitenkansje'. Maar wat is een buitenkansje en wat houdt het in? In deze blog leggen we u graag uit wat een buitenkansje is, hoe u ze herkent op onze website en wat de voordelen zijn. 

Buitenkansjes  

Het is voor sommige e-bikes erg lastig om op afstand te bepalen welke accu geschikt is voor uw e-bike. Daarom staat onze klantenservice voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar de geschikte accu voor uw e-bike. Mocht u niet zeker weten welke accu geschikt is? Dan adviseren wij u om ons foto's toe te sturen van uw huidige accu. Bekijk in deze video hoe u dat het beste kunt doen. Zo voorkomt u dat u de verkeerde accu besteld en u het product retour moet sturen.  

Het komt wel eens voor dat er een verkeerde accu besteld is die niet op de fiets past. De klant heeft de accu dan al uitgepakt en geprobeerd te plaatsen op de fiets. Hierbij kan het voorkomen dat er wat lichte beschadigingen komen op de accu, zoals een krasje. Op onze website vindt u verschillende accu’s onder de naam ‘buitenkansje’. Producten die aan ons retour gestuurd worden, maar niet meer als nieuw kunnen worden verkocht, willen we natuurlijk niet verspillen. Deze producten noemen we buitenkansjes. We verkopen deze producten om deze reden voor een lagere prijs op onze website.  

Wij merken dat er vaak een verwarring ontstaat met gereviseerde accu's. Dit is iets compleet anders. Buitenkansjes zijn geheel nieuwe accu's, met een lichte beschadiging. Ze zijn getest en gecontroleerd en voldoen aan alle eisen.

 

Hoe herkent u een buitenkansje? 

Een buitenkansje kunt u herkennen aan de titel. Aan het begin van de titel staat 'Buitenkansje:' gevolgd door de producttitel. Daarnaast worden er altijd foto's van de lichte beschadigingen op de accu toegevoegd. Zo kunt u precies zien wat er beschadigd is aan de accu en waarom het product een buitenkansje is.

Alle buitenkansjes zijn te vinden op deze pagina. Er is maar één exemplaar van een buitenkansje beschikbaar en er is ook geen voorraad. Het gaat om een willekeur van rproducten en er is dus niet een buitenkansje beschikbaar van iedere accu. 

 

De voordelen 

Een buitenkansje is een compleet nieuwe accu, met een paar lichte beschadigingen. Omdat we het zonde vinden om deze producten niet meer te verkopen, bieden we de producten aan als buitenkansjes. Het voordeel voor u? U krijgt een nieuwe accu voor een nóg scherpere prijs.  

Omdat een buitenkansje niet anders is dan een 'reguliere' accu bieden we onze standaard 2 jaar garantie aan op iedere accu. Dus ook de buitenkansje s. Zo bent u ook met een buitenkansje altijd verzekerd van de beste service. 

Het gaat bij buitenkansjes om een willekeur van producten. Er is dus niet voor elk model een buitenkansje beschikbaar. De beschikbare buitenkansjes zijn te vinden onder de categorie 'buitenkansje' onder fietsaccu's. Bekijk hier de beschikbare buitenkansjes. 

 

Heeft u nog vragen?  

Wij vinden het ontzettend belangrijk dat u het maximale uit uw accu haalt. Heeft u vragen of wilt u advies over welke accu geschikt is voor uw e-bike? Onze klantenservice helpt u graag verder. Bent u benieuwd welke buitenkansjes beschikbaar zijn als vervanging van uw huidige accu? Op deze pagina kunt u de buitenkansjes bekijken.