Koga accu

Een nieuwe accu voor Koga elektrische fiets

Wanneer de accu van uw Koga elektrische fiets niet meer optimaal presteert, is het de moeite waard om een nieuw exemplaar te kopen. Na het vervangen van de Koga accu kunt u weer zorgeloos fietsen, zonder de accu na iedere rit te hoeven opladen. Bij E-bikeaccu.nl vindt u meerdere geschikte fiets accu ‘s voor Koga fietsen, van merken als Bosch en Sparta. Waaronder de populaire nieuwe accu Koga Miyata Tesla!

Producten 1-12 van 14

Van hoog naar laag sorteren
 1. Batavus / Koga / Sparta ION accu 400 PMU4 36V 11.6Ah 29111353
  Waardering:
  100%
  (1)
  Batavus / Koga / Sparta ION accu 400 PMU4 36V 11.6Ah 29111353
  729,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

De capaciteit van uw accu elektrische fiets Koga

Wanneer u van plan bent om een nieuwe fietsaccu voor uw e-bike te kopen, heeft u de uitgelezen kans om de actieradius van de elektrische fiets te vergroten. Door een fiets accu met een grotere capaciteit te bestellen, hoeft u deze minder vaak op te laden. Dat maakt het nog makkelijker om van een lange fietstocht door de natuur te genieten. De vervangende accu's voor Koga e-bikes hebben een capaciteit van 8.2Ah, 11Ah of 13.4Ah.

 

Het model van uw fiets accu

Wat voor soort fiets accu u nodig heeft, is afhankelijk van het model van uw fiets. Waar de accu Koga Miyata Tesla S in het frame zit, hebben andere modellen een accu onder de bagagedrager of op de zitbuis. Al deze variaties zijn gewoon te koop bij E-bikeaccu.nl, zodat u altijd de juiste accu voor Koga fiets kunt vinden.

 

Koga accu problemen

Problemen met fietsaccu ‘s komt helaas bij een klein aantal e-bike accu’s nog altijd voor. Koga accu problemen zijn niet veel voorkomend, een aantal klachten zijn het verlies van trapondersteuning, niet naar behoren werkend display en een slechte actieradius van de fiets accu. Bij e-bikeaccu.nl bieden wij hoge kwaliteits fietsaccu’s aan en heeft u op een nieuwe fietsaccu maarliefst twee jaar garantie. Bij de Koga accu gaat het niet altijd om een plug & play systeem zoals bij veel andere accu’s. Wellicht moet u uw accu Koga aanmelden bij een dealer of hem daar laten installeren. 

 

Koga accu resetten

Het resetten van fietsaccu ‘s gaat bij veel e-bike accu’s hetzelfde. Het resetten van een koga accu gaat als volgt: op vrijwel alle accu’s van Koga zit een reset-knop, houdt deze reset-knop minstens 20 seconden in om de Koga accu te resetten. Als het goed is wordt de Koga accu nu in zijn geheel gereset. Bij de meeste accu ‘s gaan de voor- en achterlamp snel achter elkaar knipperen, dit laat ook zien dat het resetten is voltooid. We adviseren het om de accu voor uw elektrische fiets na het resetten volledig op te laden.

 

Levensduur accu Koga Miyata Tesla

De accu Koga Miyata Tesla is een van de meest populaire Koga tesla accu ‘s die geschikt zijn voor verschillende elektrische fiets. De accu Koga miyata wordt geplaatst in het frame en sluit daarmee perfect aan op het design van de e-bike. De Koga Miyata Tesla accu is een lastige accu om te vervangen, de Koga Miyata frame accu wordt in de meeste gevallen vervangen door een fietsexpert vanwege de lastige bekabeling. Ook is de Koga Miyata Tesla accu revisie keuze een optie. Het reviseren van een Koga fietsaccu brengt echter wel risico’s met zich mee. Het reviseren van een e-bike accu verhoogt bijvoorbeeld het risico op brandgevaar. Wist u dat u zelf ook veel invloed heeft op de levensduur van uw batterij? Op onze eigen blog vindt u hoe u de levensduur kan verbeteren van uw fiets accu!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg direct antwoord op uw vraag

08:30 - 16:30

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

09:00 - 13:00

Bel ons op +31 850003741