TranzX accu

TransX fiets accu's

Bent u op zoek naar een TranzX fietsaccu? Dan bent u aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u alle TranzX fietsaccu’s uit ons assortiment. Kenmerkend voor de TranzX accu, is dat deze erg eenvoudig te bevestigen zijn. Het gaat bij vele TranzX accu’s dan ook om Plug-and-Play. Gebruiksgemak staat erg hoog in het vaandel. Vindt al onze TransX accu laders hier.

 1. TranzX BL03 36V 11Ah fietsaccu
  TranzX BL03 36V 11Ah fietsaccu
  475,00 459,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. TranzX BL03 36V 14Ah fietsaccu
  TranzX BL03 36V 14Ah fietsaccu
  559,00 499,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »

Vind uw Tranz X fiets accu bij E-bikeaccu.nl

Talloze fietsen zijn uitgerust met een accu van TranzX. Dit merk staat bekend om haar degelijke accu's die een redelijke prijs hebben. Dus zoekt u een nieuwe Tranz X fiets accu? Dan bent u in onze fietsaccuwinkel E-bikeaccu.nl op de juiste plek. Naast het ruime assortiment bieden wij de scherpste all-in prijs en de beste service voor de fietsliefhebbers!

 

De specificaties van uw TranzX accu 24V of 36V

TranzX heeft een breed assortiment accu's. Zo varieert de capaciteit van dit merk van 6.6Ah tot 14Ah. Des te groter deze capaciteit, des te langer u rond kunt fietsen zonder de accu op te laden. Ook het voltage van iedere accu is anders. Zo is er de Tranzx accu 24V. Dit model is ideaal voor woon- en werkverkeer. Bent u een gedreven, fanatieke fietser en houdt u ervan om een uitgebreid stukje te fietsen? Dan laten wij u niet in de steek. Wij bieden u ook de mogelijkheid om een 36V model te bemachtigen. Wel moet voltage van uw nieuwe TranzX accu moet exact hetzelfde zijn als het voltage van uw huidige accu TranzX fietsaccu.

 

Vind de juiste TranzX accu voor uw fiets

Wanneer u de huidige accu van uw fiets wilt vervangen, is het belangrijk om een passende vervanger aan te schaffen. Dat doet u het beste door naar het partnummer van de accu te kijken. Komt dit nummer overeen met een van de accu's van TranzX? Dan heeft u het juiste model voor ogen. Dat maakt het nog eenvoudiger om te bepalen of u een accu Tranz X 24V nodig heeft, of een exemplaar met een voltage van 36V. Daarnaast is het bijna net zo belangrijk om een passend design te vinden voor het uiteindelijke plaatje. Zo hebben de TranzX accu’s verschillende vormen. De TranzX fietsaccu’s kunnen over een rechthoekige afwerking beschikken zowel als een ietwat rondere afwerking. Kijk daarom ook even wat het beste bij u past. Ook belangrijk!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741