Fietsaccu

Welke fietsaccu heeft u nodig voor uw elektrische fiets? In onze webshop hebben we een groot en divers assortiment van fietsaccu’s. Een kwalitatieve accu is een noodzaak voor elke elektrische fiets.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bulls Green Mover E45 735Wh BMZ
    Bulls Green Mover E45 735Wh BMZ
    749,00
    Niet op voorraad

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Accu elektrische fiets 

De accu elektrische fiets is het meest kostbare onderdeel van de elektrische fiets. De accu fiets is de krachtbron van uw tochten en zorgt ervoor dat de fietsbeleving een stuk aangenamer wordt. De accu zorgt er samen met de tweewieler voor dat u op een gezonde manier lekkere tochten kunt maken of dat u op het werk aan komt zonder files. Echter kan het dat uw accu elektrische fiets minder goed presteert na een hoog aantal gebruik, moet u dan deze accu vervangen? 

Een nieuwe fietsaccu wanneer vervangen? 

Hoe bepaalt u of de accu aan vervanging toe is? Het wordt vaak wel duidelijk tijdens het gebruik van de elektrische fiets. Het verlies van capaciteit (accu e-bike) is dan duidelijk merkbaar. Het kan ook zijn dat de accu niet meer goed of helemaal niet oplaadt. Soms hebben de cellen van de accu het begeven, dit kan gebeuren als de e-bike accu te ver ontladen is. In zo’n geval is de accu niet meer te repareren. 

Fietsaccu reviseren of nieuwe fiets accu kopen? 

Niet voor iedere e-bike is een nieuwe fietsaccu beschikbaar. In zo’n geval hebt u twee keuzes, een nieuwe fiets accu kopen de fietsaccu reviseren. Een fietsaccu reviseren wil zeggen dat de cellen van de fietsbatterij worden vervangen. Het kiezen voor de optie accu reviseren lijkt misschien een voordeligere keuze, maar er zijn risico’s en nadelen aan het reviseren van accu ’s waardoor een goedkoop toch een duurkoop wordt. Als u een afweging maakt voor fiets accu revisie of het kopen van een nieuwe fiets accu, vraag ons dan om advies. We helpen u graag. 

Goed onderhoud van de fiets accu 

Een fiets accu voor elektrische fiets is niet goedkoop. Daarom is het van belang om deze goed te onderhouden. Lees bij aanschaf van de fietsaccu of e-bike goed de gebruiksaanwijzing. De meeste fiets accu ’s lijken veel op elkaar. Een goede tip is om uw accu te labelen waardoor u nooit de verkeerde accu gebruikt. De temperatuur heeft flinke invloed op een accu, bewaar de accu daarom nooit op hele koude of warme plekken. Als u de fietsaccu voor langere tijd opbergt, zorg er dan voor dat de batterij niet geheel leeg is. Verwijder de accu als de elektrische fiets voor een tijd stilstaat. 

Fietsaccu kopen in onze fietsaccuwinkel e-bikeaccu.nl 

In onze fietsaccuwinkel vindt u fietsaccu ’s van de meest gangbare en betrouwbare merken, tegen een scherpe prijs. Met een nieuwe fiets accu kunt u weer met een gerust hart de weg op met uw e-bike. Wij leveren de nieuwe accu snel en betrouwbaar. Als u voor 23.00 uur bestelt, dan hebt u de nieuwe fietsaccu de volgende dag al in huis. 

E-bike accu  

In de shop van E-bikeaccu.nl is een groot assortiment aan accu's voor e-bikes te vinden. De meest bekende zijn de bafang accu, de Bosch fietsaccu en de Stella accu. Naast deze merken zijn er nog tal aan andere fietsaccu's te vinden. Op onze site vindt u altijd een goedkope fiets accu voor uw elektrische fiets.  

Een nieuwe fietsaccu kopen? 

Wilt u een nieuwe fietsaccu kopen? Dan kunt u in onze webshop terecht voor een groot aantal verschillende merken fietsaccu's. Zoekt u een fietsaccu voor uw elektrische fiets? Een accu voor Gazelle, Sparta, Batavus, Giant of een fietsaccu voor een Kalkhoff fiets? 

Als u een keus gaat maken voor een nieuwe fietsaccu voor de elektrische fiets dan bepaalt het merk van de fietsaccu vaak de keus. Het kan namelijk zo zijn dat een merk fiets accu in verschillende merken elektrische fietsen terug te vinden is. Het kan echter ook zijn dat een compatibel model fietsaccu geschikt is voor uw e-bike. Lees verder om een goede keus te kunnen maken bij het kopen van uw fietsaccu. Heeft u moeite met het vinden van de juiste fiets accu? Neem dan contact op met onze klantenservice.