Vogue Fietsaccu's

Ervaar Ongeëvenaarde Kwaliteit met een Vogue Fietsaccu

Bent u op zoek naar een betaalbare, duurzame en degelijke fietsaccu voor uw Vogue e-bike? Verkent u dan snel onze Vogue accu's! Deze e-bike accu's zijn ontworpen om naadloos in uw elektrische fiets te passen en bieden uitzonderlijke gebruiksvriendelijkheid. 

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
 1. BT-E6000 Shimano Steps accu 36V 11.6Ah
  BT-E6000 Shimano Steps accu 36V 11.6Ah
  529,00 429,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 2. Phylion XH370-13J Wall-ES 37V 13Ah (481Wh) + gratis lader
  Phylion XH370-13J Wall-ES 37V 13Ah (481Wh) + gratis lader
  419,00 345,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 3. Phylion Wall-ES 37V 14.5Ah fietsaccu
  Phylion Wall-ES 37V 14.5Ah fietsaccu
  457,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 4. Phylion Wall-ES 37V 14.5Ah fietsaccu + gratis lader
  Phylion Wall-ES 37V 14.5Ah fietsaccu + gratis lader
  536,00 457,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
 5. Vogue Apollo 36V 13Ah CANBUS accu Zilver
  Vogue Apollo 36V 13Ah CANBUS accu Zilver
  399,00
  Nu voor 21:00 besteld, morgen in huis
  Meer informatie »
Pagina
per pagina

Vogue elektrische fiets accu's

Vogue is een Nederlands merk dat bekend staat om zijn elektrische fietsen en e-bike accessoires, waaronder fietsaccu's en accu opladers. Vogue heeft zich vanaf het begin gericht op elektrische fietsen, een segment van de fietsindustrie dat de afgelopen jaren aanzienlijk is gegroeid vanwege de toenemende populariteit van e-mobiliteit. De Vogue elektrische fietsen zijn dan ook erg populair en maken gebruik van een aantal verschillende fietsaccu's. Deze accu's zijn ontworpen om de elektrische ondersteuning van e-bikes van energie te voorzien.

 

Vogue middenmotor of Vogue voorwiel/achterwiel aandrijving

Wanneer u op zoek bent naar een Vogue fietsaccu, dan is het in veel gevallen belangrijk om te weten dat er onderscheid gemaakt wordt in de accu's die geschikt zijn voor een Vogue fiets met een middenmotor en de accu's die geschikt zijn voor een Vogue fiets met een motor in het voorwiel of achterwiel. Accu's die geschikt zijn voor de Vogue middenmotor beschikken doorgaans namelijk over een zogenaamde CANBUS communicatietechnologie. In tegenstelling tot de accu's die toebehoren aan de middenmotor aandrijving, beschikken de accu's die bij een voorwiel/achterwiel aandrijving horen over een UART communicatietechnologie.

 

Vogue accu met UART of CANBUS communicatie

Het komt wel eens voor dat een UART accu en een CANBUS accu allebei op zowel de fietsen met een middenmotor als de fietsen met een voorwiel/achterwiel aandrijving aangesloten kunnen worden. Echter zouden wij graag kenbaar maken dat de accu's dan wel degelijk minder goed met de fiets communiceren als ze voor de verkeerde aandrijving (middenmotor of voorwiel/achterwiel) gebruikt worden. Wanneer men dan een accu met een communicatiesysteem kiest dat niet compatibel is met de aandrijving (UART hoort bij voorwiel/achterwiel aandrijving, CANBUS hoort bij middenmotor aandrijving), dan kan dit leiden tot communicatiefouten bij de fiets en wellicht op de lange termijn meer slijtage aan de accu en/of de elektrische fiets.

 

Vogue accu's in Vogue elektrische fietsen

De Vogue fietsaccu's komen vooral vaak voor in de elektrische fietsen van Vogue zelf. Het valt hierbij op dat er vooral veel gebruik gemaakt wordt van 36V accu's. Ook valt het op dat verschillende populaire Vogue accu's zoals de Vogue Apollo accu's vanaf 2020 steeds vaker in de Vogue elektrische fietsen toegepast worden.

 

Vogue Apollo 36V accu's

Een van de meest populaire Vogue fietsaccu's is de Vogue Apollo 36V accu. Deze accu komt voor in verschillende varianten. Zo is deze Vogue Apollo 36V accu bijvoorbeeld geproduceerd in zowel een UART-variant als een CANBUS-variant. Dat wil zeggen dat de Vogue Apollo accu dus zowel in een variant voorkomt die geschikt is voor een middenmotor-aandrijving als in een variant voorkomt ie geschikt is voor een voorwiel/achterwiel-aandrijving. Zoals we eerder hierboven al vermeldden is het van belang dat u de juiste variant kiest die compatibel is met de aandrijving van uw elektrische Vogue fiets. Deze populaire Vogue accu met 36V komt vooral vaak voor in de volgende elektrische fiets modellen:

 • Vogue BASIC 3/7
 • Vogue ELITE 3
 • Vogue TROY
 • Vogue TRI-VELO
 • Vogue PREMIUM
 • Vogue COMFORT
 • Vogue SOLUTION
 • Vogue ELITE 7 
 • Vogue INFINITY
 • Vogue MIO
 • Vogue ZENDA
 • Vogue ELITE MD

 

Shimano fietsaccu voor Vogue elektrische fietsen

Naast Vogue Apollo fietsaccu's worden er ook vaak Shimano accu's verwerkt in de elektrische fietsen van Vogue. Een van deze Shimano fietsaccu's voor Vogue elektrische fietsen is de Shimano BT-E6001. Deze krachtige accu heeft een indrukwekkende capaciteit van meer dan 500Wh en kan eenvoudig op uw bagagedrager worden bevestigd. Bovendien heeft deze Shimano fietsaccu een elegant ontwerp dat naadloos aansluit bij uw vertrouwde tweewieler. Als u liever een accu met een lager vermogen wilt, is de Shimano BT-E6000 wellicht de juiste keuze voor u. Beide modellen worden op de bagagedrager gemonteerd. Als u op zoek bent naar een Vogue elektrische fietsaccu die op het frame kan worden geplaatst, biedt de Shimano BT-E6010 een uitstekende optie met een totaal vermogen van 417.6Wh.

 

Phylion fietsaccu's voor Vogue elektrische fietsen

Naast Vogue Apollo en Shimano fietsaccu's worden er ook vaak Phylion fietsaccu's in de Vogue elektrische fietsen gebruikt. Een van de Phylion accu's die het meest voorkomen in Vogue elektrische fietsen is de Phylion XH370-13J, die bekend staat om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Bovendien is deze Phylion fietsaccu uitgerust met een achterlicht voor extra functionaliteit. Het is belangrijk op te merken dat deze fietsaccu op de bagagedrager gemonteerd dient te worden.

Een andere fietsaccu die veel in de Vogue fietsen voorkomt is de Phylion JCEB360-11, een krachtige accu met een totaal vermogen van 396Wh, wat doorgaans resulteert in een aanzienlijke actieradius. Deze Phylion fietsaccu maakt deel uit van de bekende Joycube serie.

Bent u op zoek naar een nieuwe Vogue accu, maar twijfelt u welke accu u nodig heeft voor uw elektrische fiets? Neemt u dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen u namelijk graag!

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741