Klever acculaders

Klever

De Klever acculaders zijn in verschillende types beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Klever snelle acculader die helemaal geen geluid maakt maar bijvoorbeeld ook voor een kleine accu oplader die u gemakkelijk mee kunt nemen onderweg. Bekijk ons Klever assortiment en vindt de juiste Klever acculader voor u!

Klever oplader 

De Klever oplader staat vooral bekend om zijn snelheid. Dat komt omdat ze veel verschillende snelladers op de markt hebben gebracht. Voorbeelden hiervan zijn Klever Fast Charger 48V 5A en de Klever Silent Fast Charger 48V 6A. Wat zo bijzonder is aan de laatste de Klever silent fast charger is dat hij geen geluid maakt tijdens het opladen. Dus als u uw Klever e bike super snel wilt opladen komt de Klever oplader Klever Silent Fast Charger 48V 6A zeer goed van pas. Wilt u een wat lichtere oplader? Dan is de Klever oplader Klever Travel Charger 48V 2A een zeer goede optie voor u. Vraagt u zich af waar de A voorstaat in de naam van de lader? Lees dan deze blog met een simpele uitleg van alle begrippen. 

 

Fiets accu opladen 

Het opladen van een fietsaccu is simpel, maar het moet wel goed gebeuren. Wanneer u de fietsaccu onjuist oplaad kan het zijn dat er schade ontstaat. Dit willen we natuurlijk voorkomen en daarom moet het opladen van u elektrische fiets accu zeer zorgvuldig gebeuren. Hoe u nou het beste uw accu kan opladen kunt u lezen in onze blog.

 

 

Heeft u nog vrage over onze Klever oplader? Neem dan gerust contact op met onze  klantenservice, zij helpen u heel graag verder! 

Stuur ons een E-mail

82% kiest hiervoor!
Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Klik hier om ons te mailen

Chat met ons

Krijg op werkdagen,
direct antwoord op uw vraag

09:30 - 16:00

Klik hier om te chatten

Whatsapp ons

Ontvang op werkdagen een reactie binnen een paar uur tijd!

Bericht ons op +31 8500 03741

Bel ons

Direct antwoord op uw vraag.

Op werkdagen:
09:30 - 16:00

Bel ons op +31 850003741